Keek op de week #003Weekend! Een druk weekend… gisteren was onze oudste dochter jarig. Maar dat hebben we niet thuis gevierd, dat doen we zondag pas en vandaag is het zwemmen dat een groot deel van de dag zal vullen. Maar nu eerst even een terugblik op de afgelopen week, niet echt een bijzondere week maar wel een gevulde week!

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 18 t/m 24 maart 2017.

Zaterdag 18 maart 2017

Keek op de week #003Zwemmen is eigenlijk altijd de start van de zaterdag, ook deze keer was dat zo! Na dat de oudste klaar was met zwemmen zijn we richting Arnhem gegaan om te shoppen. Verjaardagshoppen zoals wij het hebben genoemd, met een leuk budget winkelen en zelf je kleding uitzoeken als cadeautje.

Als eerste even wat eten en drinken bij de Hema, want na het zwemmen hadden we daar wel zin in! Vervolgens door naar de Primark, daar shopte mevrouw een hele mand vol met kleding! Ook namen we nog een leuk setje voor de jongste mee. Door naar CoolCat, al snel was ze daar ook klaar… mam dit is te duur! We hebben nog weer even wat rondgekeken en uiteindelijk bij Café Meijers beland voor een heerlijke tosti met wat te drinken.

Keek op de week #003 Keek op de week #003 Keek op de week #003
We hebben nog wat rondgekeken en kwamen uiteindelijk nog bij de WE terecht waar we nog een leuk jurkje en shirtje kochten. Nog eens koffie gedronken en toen richting Wageningen, we waren er klaar mee!4

Zondag 19 maart 2017

Een we hoeven niet zoveel dagje! We houden een soort van pyjama dag, zelfs ik loop in mijn joggingbroek! Ik besluit die hele grote berg was weg te gaan strijken, dat lukt bijna…

De meisjes willen graag een ijsje eten en onze meiden besluiten dat ze perse willen trakteren. Ze vullen een portemonnee met geld en nadat we hebben gegeten vertrekken we richting de ijssalon!

Keek op de week #003 Keek op de week #003
Maandag 20 maart 2017

Allemaal hebben we geen zin vandaag, maandag is een ‘niet zo leuke dag’ zoals onze jongste meestal zegt op maandag. Al snel komen we alsnog in het ritme en mooi op tijd zijn we op school, ik ga werken en om 14.00 uur haal ik onze dochters weer op bij school.

Keek op de week #003 Keek op de week #003
Vandaag gaf ik de dames een halve kiwi mee.. werd helaas niet zo gewaardeerd, deze groene vriendjes zijn geen succes! En ja, mijn haar past in een soort van staartje of knotje, de meiden vinden het geweldig ik ben er al snel weer klaar mee.

Dinsdag 21 maart 2017

Keek op de week #003Onze ren en vlieg dag begint vrij vlot, de dames zitten weer eens op elkaar te mopperen maar verder gaat het wel. Ze zijn wederom op tijd op school en ik op mijn werk, het is weer gelukt!

Dit keer valt de broodtrommel in zijn geheel weer in de smaak, net als het 10 uurtje. Gelukkig maar!

Uit school gaan de meiden naar tante Mimi en als ik om 16.30 uur thuis kom ga ik eten maken. We eten met elkaar en ik vertrek met de meiden en mijn zusje richting het zwembad. Na de training

Woensdag 22 maart 2017

Het eerste wat ik zie als ik de gordijnen open doe is een prachtige blauwe lucht, wow! Ik krijg spontaan zin in de dag, beetje jammer dat ik eerst nog moet werken. Als ik de dames ophaal op school willen ze graag op het schoolplein spelen, goed plan! Kan deze mama even gezellig kletsen in het zonnetje op het schoolplein, wat wil een mens nog meer!

Keek op de week #003 Keek op de week #003
Als we thuis komen duikt de oudste in haar huiswerk en de jongste gaat haar uurtje beeldschermtijd gebruiken voor filmpjes kijken op haar tablet. En ik? Ik ga maar eens aan het werk voor Wageningen45, er moet nog wel het één en ander gedaan worden.

Donderdag 23 maart 2017

Werken… de hele dag, bah! De zon straalt en ik mag binnen zitten, jammer! Als ik klaar ben met het werk pak ik de auto en ga naar mijn ouders waar ik even een bakkie koffie drink en vervolgens met de jongste een verjaardagscadeautje voor de oudste ga kopen. Daarna halen we de oudste weer op bij musical les!

Keek op de week #003 Keek op de week #003
De post is weer leuk, een pakketje en twee leuke enveloppen! Eén bevat waardebonnen van Insiders, altijd goed gratis starbucks!

Als de kinderen op bed liggen ga ik pannenkoekjes bakken, na het bakken laat ik ze afkoelen en kruip ik even achter de laptop. Als ze koud zijn ga ik de traktatie voor school maken voor onze dochter die haar tiende verjaardag gaat vieren!

Keek op de week #003 Keek op de week #003 Keek op de week #003
Vrijdag 24 maart 2017

Feest!! Jippie… een tiener in huis! Rond half zeven hoor ik onze dochter al, waarschijnlijk is ze al lang wakker! Normaal is het lastig haar wakker te krijgen maar de ‘spanning’ heeft ervoor gezorgd dat ze blij en goed wakker is geworden kennelijk. Gezellig!

Keek op de week #003 Keek op de week #003 Keek op de week #003
Na het aankleden en het opstarten krijgt ze tegen haar verwachting in nog een aantal cadeautjes, deels nodig en deels echt een cadeautje! Ze is blij verrast! Dan is het tijd om de tassen in te pakken en ons klaar te maken voor vertrek naar school!

Keek op de week #003Op het schoolplein ontvangst ze felicitaties en krijgt ze van haar vriendinnetje een kaart, super lief! De meiden gaan naar school en ik ga even met collega luizenmoeder wat kindjes nakijken. Al snel zijn we klaar en kunnen we weer gaan.

Ik ga aan de slag voor één van mijn vrijwilligersbaantjes en we hebben een leuk gesprek bij een ondernemer in Wageningen. Daarna nog even terug naar het projectbureau en vervolgens haal ik de meiden weer op. Er wordt nog even heerlijk in het zonnetje gespeeld en we vertrekken richting breakdance!

Keek op de week #003De jongste mag om 15.00 uur al aan de bak en de oudste volgt om 17.00 uur. In de tussenliggende tijd eten we een ijsje! Ook bij breakdance moet uiteraard getrakteerd worden, de ‘melkpakjes’ die ze uit heeft gedeeld bij musical en breakdance komen uit de creatieve koker van mijn zusje.

Na het avondeten ben ik even met mijn zusje de stad in geweest en heeft Peter de kinderen in bed gelegd… rust en weekend!

Hoe was jouw week? Ook zo genoten van het mooie weer?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge