Wat zal het dit jaar worden??
Okay dat het een zelf uitgekozen cadeau zal worden was te verwachten… maar de code die je krijgt waar ga je die dan voor verzilveren?
 
In december krijgen we op het werk een kaartje met de beste wensen maar ook een code waarmee je op een site een keuze kan maken uit verschillende producten. Vaak is het ‘t net niet, maar sinds dit jaar is er ook de keuze om het geschenk om te zetten naar een cadeau/waardebon van diverse (web)winkels.
 
Mijn keuze viel op FonQ.nl, nooit eerder daar rond gekeken of iets gekocht, maar binnen onze vrienden en kennissenkring was het al eens ter sprake gekomen en was het positief.

Al enkele weken zat het mailtje met de code van FonQ.nl in mijn mailbox, maar geen idee waar ik mijn ‘kerstpakket’ voor zou inzetten. Na een bezoekje aan een vriendin en haar gezin wist ik het…. een melkopschuimer!!

 
Niet meer met de glazen (handmatige) opschuimer gevuld met melk richting de gangkast waar de magnetron staat, anderhalve minuut wachten, terug naar de keuken, opschuimen, beetje in de beker of het glas en weer flink opschuimen… nee gewoon beetje melk erin, aanzetten en na 60 tot 90 seconden heerlijk warme, ‘lobbige’ melk helemaal klaar voor een heerlijke latte of cappuccino.
 
Kortom, ik ben blij met mijn iets wat ‘laat’ bestelde kerstpakket!!
 
 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge