Rituals cadeaupakket als kerstgeschenk of kerstpakketRituals als kerstgeschenk? Wij wel! Gedurende enkele jaren ontvangen mijn collega’s en ik een kaartje met een login voor een website waar je zelf een kerstcadeau kan uitzoeken. Een aantal keren is het een keuze cadeau via Tintelingen geweest, dit keer mogen we iets uitzoeken via Keuzekado. Maar wat kies je dan? Of kies je geen cadeau maar schenk je het aan één van de geselecteerde goede doelen?

Dit jaar besloot ik echt iets te kiezen dat echt voor mij is, niet voor het gezin, niet voor de kinderen of de man in huis. Echt iets wat ik leuk, lekker en fijn vind. En dat is gelukt! 

Wat een keuzes waren er mogelijk! Van een fleece deken tot een wok of een horloge! Mijn keuze was redelijk snel gemaakt… zonder enige twijfel, het moest en zou één van de Rituals cadeaupakketten worden.

Rituals en ik

Met sint kreeg ik een heerlijke ruikende doucheschuim uit de “The Ritual of Sakura” collectie, maar stiekem ligt mijn hart bij de “The Ritual of Ayurveda” collectie. Echter doordat de producten van Rituals wat kostbaarder zijn, koop ik ze niet erg vaak. De laatste keer was blijkbaar al weer een poosje geleden, gezien het feit dat de collectie een nieuwe ‘look’ heeft gekregen in de tussentijd.

Rituals cadeaupakket Ayurveda collectie

Voorgaande jaren was er ook de keuze voor Rituals maar waren het mini’s die je dan kreeg, dit jaar was het gewoon een hele grote, mooie doos met vier ‘grote’ producten waar ik toch echt wel blij van word!

Echt een cadeau!

Ondanks dat ik wist wat er in het pakket zat was maakte mijn hart een sprongetje! Het zit al zo mooi en chique verpakt dat het ook echt voelt alsof je een verassing aan het uitpakken bent.

De vier rituals producten van de Ayurveda Collection

De geur van de Ayurveda collectie vind ik wat lastig te omschrijven, het is warme, zoetige geur. Deze geur ruik ik ook echt in de gehele collectie en is onmiskenbaar een geur die hoort bij Rituals.

Nu ik weer heerlijk aan het douchen en smeren ben met de producten van Rituals besef ik me dat ik eigenlijk helemaal niet meer iets anders wil gebruiken, het is zulk lekker spul!

Wat heb jij gekregen van je werkgever voor kerst? Of misschien ben je zelf werkgever, wat heb je dan gegeven?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge