Sinterklaas heeft zijn kont nog niet gekeerd, is misschien nog niet eens terug in Spanje en wij zijn al weer met kerst bezig! Dit jaar is het bonter dan bont en daarmee kleurrijker dan ooit! De meiden zochten zelf alles uit en hier en daar was er iets van de man in huis te vinden of iets wat ik wel leuk vind.

Wij als ‘gewone’ burgers zijn nog relatief laat met de kerstversiering. De ondernemers hebben onderhand al voor Sinterklaas weg is al de kerstspullen in de winkel liggen. Toch wel wat jammer, maar goed pepernoten in september is ook wat overdreven. Het is altijd wat, Hollanders moeten toch iets te zeuren hebben niet waar?

Nieuwe ballen…

We kochten plastic ballen… aangezien onze pup niet de meest ‘subtiele’ hond is die er rondloopt op deze aardbol. De meiden kozen voor deze bonte bende, de Action, Zeeman en Wibra verkochten genoeg kleurrijk spul! Die blije en bonte verzameling wordt zeer gewaardeerd door de dames hier in huis.
Mijn vermoeden is dat het niet echt een terugkerende versiering voor de kerstboom is. De pup is dan geen pup meer en ik hoop dat er dan weer gewone ballen de boom in kunnen!

En nog iets, de kerstjurk voor het kerstfeest van school is ook bezorgd vandaag, dochterlief is er maar wat blij mee! Een te roze K3 jurk in dezelfde stijl als de kerstboom!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge