Kinderen en kinderbrillen! Het hele gezin bestaat uit brildragers, de meest ‘problematische’ brildragers in huis zijn toch wel de kinderen. De oudste is inmiddels oud genoeg en is zuinig op haar brillen, de jongste…. nou vergeet het maar! Ruim vijf jaar geleden kregen wij van de orthoptist het advies om naar Eyes and More te gaan, daar zouden ze betaalbare brillen hebben vooral met het vooruitzicht dat kinderen regelmatig nieuwe brillen en glazen nodig hebben.

Log van Eyes & More

En het is waar, met kinderen heb je echt héél regelmatig nieuwe brillen nodig. Is het niet omdat de sterkte weer is veranderd is het omdat er een montuur is gesneuveld door bruut geweld. Onze oudste heeft jaren elk half jaar nieuwe glazen nodig gehad, maar glazen zijn soms duurder als een hele nieuwe bril.

De prijzen van de kinderbrillen zijn de afgelopen jaren gezakt, we zochten deze keer twee brillen uit voor onze jongste voor € 100,– en dan krijg je echt wel hele leuke gekleurde montuurtjes. Ze heeft een dof ‘metalic’ montuur met lichtblauw en een rood met paarse uitgezocht!

Het gekozen montuur, blauw met zilver voorkant Het gekozen montuur, blauw met zilver zijkant

Daarnaast hebben ze beide een zonnebril uitgezocht omdat ze beide regelmatig klagen over hoofdpijn bij zonnig weer, de ene een hele stoere creme/bruin montuur en de ander een bril met vlindertjes en regenboogpootjes!

Voor volwassenen zijn de brillen iets duurder en ze kunnen geen brillen met prisma’s leveren, verder is eigenlijk alles mogelijk! Onderstaand de prijzen en wat je dan krijgt, dezelfde punten zijn van toepassing op de kinderbrillen.

Aanbieding Juli 2015Onze meiden zijn vaste klant en ik moet zeggen, de services is eigenlijk altijd wel goed. Soms moet je even erg duidelijk zijn of contact opnemen met de klantenservice, maar het wordt altijd geregeld. We hebben al eens gehad dat er een bril niet aan de verwachting voldeed, deze is zonder problemen vervangen.

Het uitzoeken vinden de dames wel een feestje trouwens! Ze zijn kind aan huis en nemen uitgebreid de tijd, met het kiezen van een montuur maken ze een eerste selectie en dan gaan ze daaruit weer kiezen. Hier hebben ze de brillen voor de spiegel gelegd en zitten ze beide aan een kant te passen en de boel te bekijken.

Best een flinke klus... kinderbrillen uitzoeken!Dit berichtje is niet gesponsord, maar vanuit onze eigen ervaring geschreven in de hoop dat er mensen hun voordeel mee kunnen doen!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge