Verjaardagsfeest van de oudste en haar klasgenootjesGisteren begon het feest! Een verjaardagsfeest ter ere van de verjaardag van onze oudste dochter en twee klasgenootjes! Alle meiden uit groep vijf zijn uitgenodigd en allemaal zijn ze blijven slapen… wat was het leuk gisteren!

Van dansen en spelen tot eten en slapen, het is alle kanten op gegaan! En nu zijn we met de laatste uurtjes bezig van een onvergetelijk feestje!

Verjaardagsfeest voor meiden uit groep vijf!

Onze dochter vraagt al een jaar of twee om een slaapfeestje, want ‘Mam, dat is zo leuk en fijn!’. We stelde het uit, maar nu dit jaar zijn we er toch maar voor gegaan! Laten we het maar gewoon een keer doen.

Wel besloten we dat we het niet in het voorjaar rond de verjaardag van onze oudste zouden doen, we verplaatste het dus naar de zomer! Waarom? Thuis hebben we geen plek voor een tiental meiden, dus werd het een plek waar we ze wel kwijt kunnen maar waar het in de winter te koud is.

Een week of drie geleden maakte ik uitnodigingen die de meiden samen uitdeelde en nu is het al weer bijna voorbij!

Activiteiten kinderfeestje

Eerlijk is eerlijk, we hebben het best wel gek gedaan! Maar soms is er een hoop te regelen en komen er leuke dingen voort uit het feit dat je andere ook helpt.

Gisteren om 13.00 uur kwamen alle meiden, cadeautjes uitpakken stelde we uit want om 14.00 uur zijn we gestart met een workshop breakdance bij Bransz! De workshop was superleuk, de meiden leerde trucs en een hele dans!

Verjaardagsfeest van de oudste en haar klasgenootjesNa de workshop zijn we naar de speelgoedbank gegaan hebben we alle bedden klaar gelegd en hebben de cadeautjes uitgepakt. Vervolgens zijn ze lekker gaan spelen tot het eten klaar was!

Na het eten hebben we het luchtkussen nog even opgezet in afwachting van paard en wagen van Haflingerteam De Dorschkamp. Rond kwart voor acht kwam er paard en wagen! In twee groepen gingen de meiden een rondrit maken, verrassing! Maar wat vonden ze het leuk! En wat was het ook leuk, ze waren er stuk voor stuk vol van!

En dan het slapen… rond 21.00 uur begonnen met uitkleden… om 21.30 uur handen en voeten wassen gevolgd door tandenpoetsen en het slapen, tja daar hebben we het maar niet over!

Kortom het was super leuk en bijzonder, nu de laatste paar uurtjes nog! Sommige beginnen al aardig wakker te worden, sommige slapen nog. Straks ontbijtje erin en dan worden ze rond half elf weer opgehaald!

Van wat voor een feestje droomde jij vroeger? Of je kind, wat zou hij of zij graag willen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge