Kinderfeestje Wageningen, Brownies & downieS Wageningen - De laatste gang met allemaal zoetigheid!Onze dochter was in maart jarig en in april vierde we haar kinderfeestje. Waar het vorig jaar nog een klassenfeest was, werd het dit jaar een erg bescheiden feestje met slechts vier vriendinnen. Onze dochter maakte een hele leuke keuze, ze wilde haar kinderfeestje bij Brownies & downieS vieren. En het werd een feestje vol eten, drinken, creativiteit en verassingen! 

Het is weer even geleden, maar we wonnen een kinder High Tea bij Brownies & downieS Wageningen. De meiden genoten met z’n tweeën van de High Tea en zo werd het plan gesmeed om daar het feestje met haar vriendinnen te houden. Na even een weekje nadenken was het zeker, dat feestje op deze locatie moest het toch echt worden.

Nieuw! Kinderfeestje in Wageningen bij Brownies & downieS

Na overleg was het duidelijk zaterdag 7 april 13.30 uur werden we verwacht en zou het feestje gaan beginnen! Het was het allereerste kinderfeestje dat ze organiseerde en in de zaak hebben gehouden, hopelijk is het hen net zo goed bevallen als ons. De meiden hebben stuk voor stuk genoten, lekker gegeten, gedronken en vermaakt.

Bij binnenkomst was het meteen duidelijk waar we mochten gaan zitten, de tafels en de plek waren helemaal versierd. Er stonden potjes met ballonnen op tafel, de stoel was versierd, er lag confetti op tafel en er hingen slingers, wat wil een jarige nog meer?

Wij plande een feestje met extra vermaak, dus niet alleen eten en drinken maar ook nog genoeg te doen tussendoor.

Eten, drinken en wat te doen!

Kinderfeestje Wageningen, Brownies & downieS Wageningen, ook liggen er kleurplaten!Om te beginnen was er direct wat te drinken, een grote ‘limotap’ op tafel met glazen erbij en wat lekkers! Een (neger)zoen met spikkels… dat was meteen een goede binnenkomer! Ondertussen cadeautjes uitpakken die de andere kinderen mee hadden genomen.

Daarna gingen de meiden direct aan het kleuren, er lagen leuke kleurplaten, kleurpotloden en stiften op tafel. Onze dochter en haar vriendinnen zijn allemaal gek op creatief bezig zijn, dus dat was een goede zet!

Heerlijke soep en meer…

Ondertussen waren de dames en heren in de keuken goed bezig, er kwam een heerlijk paprika/tomaten soepje met brood en stengels op tafel. Ook dat viel goed in de smaak! Het blijft me verbazen dat ze het allemaal aten, al dan niet met de extra’s.

Na de soep kwamen er huisjes met allemaal knutselmateriaal op tafel, de meiden konden allemaal hun eigen huisje versieren. Ook dit was weer helemaal aan deze dames besteed, het lag vol met lint, stof, knoopjes, stickers en allerlei andere spulletjes.

Kinderfeestje Wageningen, Brownies & downieS Wageningen, de meiden zijn druk met het klaarmaken van de huisjes. Kinderfeestje Wageningen, Brownies & downieS Wageningen, huisjes in de maak! Kinderfeestje Wageningen, Brownies & downieS Wageningen, de bloem gevuld met heel veel lekkers!
Opruimen! Tijd voor de volgende gang, een bloem vol lekkers! Tosti’s, broodje bitterbal, worstjes met bladerdeeg en snacks. Niet iedereen had overal zin in, zo aten een aantal meiden twee stukken tosti en een ander at meer worstjes of broodje met bitterbal. Ze loste het keurig op en genoten van de mogelijkheden die deze manier van samen eten ze te bieden had.

Knutselen en even laten zakken

Echt waar laten die meiden het? Drie gangen verder, meer als genoeg te eten zaten ze wel wat vol, dus het motto was er komt nog wat lekkers dus laat maar even zakken. Bij de vraag of de zoetigheid al mocht komen gaven de meiden aan dat het wel even mocht wachten. Ze besloten nog even te gaan knutselen en hun huisjes af te maken, toen dat klaar was was het tijd voor het lekkerste volgens de kids.

Kinderfeestje Wageningen, Brownies & downieS Wageningen de geknutselde huisjes! Kinderfeestje Wageningen, Brownies & downieS Wageningen Verrassing... taart met vuurwerk! Kinderfeestje Wageningen, Brownies & downieS Wageningen - De laatste gang met allemaal zoetigheid!
Een chocolade fondue met allerlei lekkers! Banaan, poffertjes, Oreo, lange vingers, aardbeien, brownies en taart! Dat laatste wisten we ook niet, wat een verrassing was dat! Onze dochter was echt aan het genieten van de aandacht en dit toch wel bijzondere feestje.

Drie uur later!

Zo’n drie uur later waren de meiden heel wat rijker, een bijzonder leuke ervaring, een huisje dat ze helemaal versierd hadden en lekker gegeten. De sfeer die bij Brownies & downieS hangt is dan ook gewoon gezellig en informeel, met prachtige en fijne mensen.

We hadden geen idee hoe lang het feestje zou duren maar we hebben er al met al zo’n drie uur gezeten, de tijd lijkt te zijn omgevlogen!

Kinderfeestje Wageningen

Kinderfeestje Wageningen, Brownies & downieS Wageningen, vlaggetjes en slingers voor de jarige!Nu hebben wij de spits afgebeten met het kinderfeestje van onze dochter, maar het zal vast niet het laatste feestje zijn! Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om bij Brownies & downieS Wageningen een kinderfeestje te houden.

Er is van alles mogelijk, afhankelijk van de wensen wordt er een prijs afgesproken. Het is onder andere afhankelijk van welke leeftijd de kinderen hebben en wil je wat te doen hebben tussendoor of niet.

Lijkt het je leuk? Loop gewoon even bij ze binnen op Hoogstraat 17 in Wageningen, stuur een mailtje (wageningen@browniesanddownies.nl) of bel (0317 844 414) ze even ik weet zeker dat jullie eruit komen!

Vieren jullie de kinderfeestjes buiten de deur of juist niet?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge