In maart is onze oudste dochter jarig, we hebben er even over gedaan maar het feestje is gelukt! Nu gaat onze jongste dochter deze zomer haar vijfde verjaardag vieren, uiteraard met kinderfeestje. Haar eerste kinderfeestje, maar wat gaan we doen?

Het eerste kinderfeestje van onze oudste destijds hadden we tot in de puntjes geregeld, maar dat liep anders. De kinderen pakte buitenspeelgoed en zijn lekker zelf hun gang gegaan! Het jaar erop maar weinig gepland en ook toen hebben de kids zich prima vermaakt! Vorig jaar zijn we naar een binnenspeeltuin gegaan omdat de dames (dochter en vriendinnetje) dat erg graag wilde.

Afgelopen maart vierde dochterlief haar feestje wederom samen met haar vriendinnetje, alle meisjes uit de klas (zijn er in totaal maar acht) waren uitgenodigd. Van alles te knutselen neergelegd, een high tea, buiten spelen, eten en film kijken. Alle uurtjes vol en de dames vonden het allemaal jammer dat het al tijd was. Echter wij vonden het genoeg van 14.00 uur tot 19.00 uur.

Nu dus op naar het eerste feestje voor de jongste, ik gok op een feestje met buitenspelen of bij slecht weer knutselen, high tea (lees wat te drinken met allerlei lekkers maar dan op een leuke gedekte tafel) en desnoods een filmpje. We plannen maar niet te veel…. ben bang dat het toch niet loopt zoals we het plannen met die kleine dames. Gek willen we het niet maken, maar het feestje moet er komen!

Hoe pakken jullie het aan met de kinderfeestjes?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge