Shoppen bij Duimelotje in Wageningen… Ruim 30 graden maar onze oudste dochter had al weken van te voren de keuze gemaakt, we gaan samen naar de stad zonder zusje. Want dat zusje had op dat moment een kinderfeestje, kortom…. alleen met mama en tante Mimi een rondje stad!

Overal op zoek naar korte broekjes van tricot, niet te vinden of met stomme printjes. Dat was nu net niet wat onze dame wilde, ik besloot toch richting Duimelotje te gaan. Een wat luxere winkel voor kinderen, ze verkopen veel mooie merken en spullen. Voor onze oudste die klein en erg slank is kunnen we er vrijwel altijd slagen. We zagen kortingsrekken, maar niets daarvan was wat ze wilde. Het was te roze, roesjes, of andere ‘tuttige’ dingen zoals ze het zelf noemt.

Op de tafel lag ook wat, toen we gingen kijken bleken daar de soort korte broekjes te liggen die ze zo graag wil! Omdat ze op de tafel lagen ging ik er niet vanuit dat ze in de aanbieding waren… maar het bleek wel het geval! Ze zocht twee korte broekjes uit en paste ze. Het werd maat 110 voor onze achtjarige dame en 116 voor zus, de hemden die erbij lagen waren ook erg leuk dus ook maar meegenomen!

Ondertussen was mijn oog gevallen op een zebra broek, toen ik het onze dame liet zien kwam er een lach van oor tot oor. Dat was dé broek… ze had geluk, 116 paste als gegoten! Dus ook die ging mee, je begrijpt, de kinderbijslag 1 juli gaat naar onze bankrekening en er worden geen spullen voor de kids meer van gekocht. Ze zijn inmiddels rijkelijk bedeeld!

PS  Een toevoeging… als je nog van plan bent richting Duimelotje te gaan zou ik even vriend worden op Facebook en hun nog aantrekkelijkere actie bekijken (kortom, ik heb te vroeg mijn inkopen gedaan ;))!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge