Man, man… wat een spullen kan je hebben voor de kids!
Ik wist dat we behoorlijk wat hadden, maar dat het zoveel was….
 
Op de bovenste plaatjes zie de kleding van de oudste, wel is het alles van mt 110 tm 134. Dus ook alles wat we al op de groei hebben gekocht en gekregen. Onderaan is alles van de jongste, dat valt reuze mee… na de schifting helemaal!

Normaal roep je, jeetje de kinderen groeien zo hard, je blijft kopen!
Nou… als we het over de oudste hebben (helaas) niet, ze kan op een enkele broek na alles van vorig jaar nog aan! Ik vermoed zelfs dat ze de winterjassen nu voor het derde jaar aan kan. Of ze moet nu echt een groeispurtje gaan maken, dan moeten we de maat groter uit de kast trekken. Ze past dus nog prima in maat 110!

De jongste schuift wel flink door, zij heeft nu 98/104 aan. Broeken echt nog wel 98, maar bovenkleding 104. Er zit dus nog maar weinig verschil in.

 
01. Alle ‘liggende’ kleding van de oudste, incl. alle kleding die nu nog veel te groot is.
02. De rokjes van de oudste!
03. Jurkjes van de oudste…
04. De hangende kleding van de jongste.
05. De winterkleding van vorig jaar en de goede maat.
06. Zomerkleding van de jongste.
 
Uiteindelijk had ik ruim drie bigshoppers die naar mijn ouders gingen voor een vriendin van mijn zusje en wat overblijft gaat nog weer verder naar andere gezinnen of weeshuizen.

De bergen zijn dus flink geslonken!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge