Vandaag kwamen de lijstjes van Jongens en Meisjesnamen weer via de site van de SVB! Kindernamen, het blijft toch altijd leuk om te kijken in de lijst en te bekijken waar de namen van onze kinderen staan. En staan ze überhaupt in de top 20?
Als ik in onze omgeving kijk zijn er veel kindernamen die in de top 20 staan. Toen wij in 2006 de naam voor onze oudste uit hebben gezocht hadden wij haar naam nog nooit gehoord…. eind 2007 kwamen we er achter dat de naam best ‘populair’ te noemen was. En nog altijd is het een veel gegeven naam…..
De jongste daarentegen… haar naam wordt zelden gegeven, dat is dan wel weer leuk!
Eigenlijk twee uiterste, een veel gegeven en een weinig gegeven naam binnen één gezin.
Volgens mij is het belangrijk te kiezen voor dat wat je als ouders mooi, leuk en passend vindt, of die naam nu wel of niet vaak voorkomt… lekker belangrijk! Geen kind is het zelfde 🙂
kindernamen top 20 van 2014
kindernamen top 20 van 2013

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge