Kinepolis Kids Weekend Pieter RabbitMisschien een beetje laat, maar liever laat dan nooit! Een leuke uit tip! Woon je in de buurt van een Kinepolis bioscoop? Dan kan je lekker naar het Kinepolis Kids Weekend. Duik met je kinderen in de wereld van Pieter Konijn dit weekend! Op 24 en 25 maart, komend weekend dus! Tijdens dit exclusieve Kinepolis-event is niet alleen de verfilming van Beatrix Potters verhaal op het grote scherm bekijken, maar er zijn ook diverse creatieve activiteiten voor de kinderen.  

De Kinepolis bioscopen staan dit weekend geheel in het teen van de live action animatiefilm Pieter Konijn. Tijdens het exclusieve Kinepolis-event is de verfilming te zien van de verfilming van Beatrix Potters verhaal op het grote scherm. Ook zijn er diverse creatieve activiteiten voor de kinderen. De film die je gaat zien is de Nederlandstalige versie van de film.

Kids Weekend: Pieter Konijn

Tijdens het speciale Kids Weekend is de bioscoop aangekleed in Pieter Konijn-stijl. Eerst word je natuurlijk vrolijk onthaald op de oranje loper en ontvang je een welkomstlimonade. Daarna kunnen de kinderen lekker knutselen, kleuren, geschminkt worden en allemaal ondeugende en pientere spelletjes doen. Voor ieder kind is er nog een leuke verrassing (op=op).

Kinepolis Kids Weekend Pieter Rabbit

Ondeugend konijn

De avontuurlijke Pieter Konijn is een bekende bij diverse generaties en hij heeft nu zelfs de hoofdrol in de eigentijdse live-action animatiefilm voor het hele gezin. In de film loopt de strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin helemaal uit de hand. Ze willen allebei in de smaak van hun lieve buurvrouw Bea vallen en maken elkaar daarom het leven zuur.

Bekende stemmen

Kinepolis Kids Weekend Pieter RabbitDe stem van Pieter Konijn is ingesproken door Tommie Christiaan, de zussen Shelly, Amy en Lisa Vol (OG3NE) hebben hun stemmen ingezet voor de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart. Daarnaast hoor je in de film de stemmen van onder meer Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). Genoeg redenen om lekker met het hele gezin op stap te gaan en tijdens het Kids Weekend deze leuke familiefilm te bekijken.

Aanvullende info

Kaartjes voor het Kinepolis Kids Weekend kan je reserveren bij Kinepolis, het event start één uur voor aanvang van de film, kijk bij de locatie van je keuze voor de verschillende filmtijden. De film duurt 95 minuten inclusief pauze.

Voor het Kids Weekend kan je terecht in: Kinepolis Breda, Dordrecht, Hoofddorp (CineMeerse), Jaarbeurs (Utrecht), Huizen, Den Helder, Almere, Emmen, Oss, Zoetermeer, Enschede, Schagen (CineMagnus) en Groningen. Voor het Kids Weekend gelden de reguliere ticketprijzen.

Maureen gaat dit weekend met haar gezin naar Kinepolis in Enschede, zij gaat binnenkort verslag doen van dit event van Kinepolis.

Wat ga jij doen dit weekend? Op naar Kinepolis?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge