Met bijna dertig graden vandaag en gister vraag je, je af waar ik mee bezig ben geweest…
Ja dus… met kleding uitzoeken (zie ouder blogje… Kinderkleding uitzoeken
) en nieuwe kleding en schoenen.

Bizar dat je er mee bezig moet zijn nu al… maar met twee dames met lastige voeten en de wetenschap dat de najaars en wintercollectie al in de winter staat… toch maar begonnen!
Eerst eind augustus alle kleding uitgezocht zodat ook dat gedaan was.

Bij onze zoektocht naar geschikte schoenen bleek maar weer dat het goed was dat we er snel bij waren. Bij de reguliere schoenenwinkels komen we echt niet aan schoenen voor de meiden. Beide dames hebben geen standaard formaat voet… de ene breed de ander smal… erg handig! Voor de oudste was het altijd al lastig om te kopen,maar deze keer had zelfs zij meer keuze als de jongste!

Van mijn ouders en zusje kregen ze de shirtjes met opdruk! BEDANKT daarvoor!!
Bij de Zeeman kocht ik voor beide twee vestjes en een trui.

 
Doordat ik alles van de oudste heb bewaard en wat heb gekregen van andere mensen heb ik voor beide meiden verder niet echt iets nodig! Gelukkig 🙂
Het enigste wat ze nog graag willen zijn jurkjes voor de winter en maillots.

Ik hoop in oktober naar de Primark in Essen te gaan…
Ben beniewd of het gaat lukken!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge