De smaak te pakken, eindelijk maar eens iets voor de meiden gemaakt! Voor de oudste maakte ik twee tuniekjes met broekjes, voor de jongste één tuniekje en voor het nichtje van mijn beste vriendin twee tuniekjes met broekjes.

Hierbij plaatjes van de setjes die ik voor de oudste maakte, haar tuniekjes en broekjes.

De tuniekjes bevallen zo goed dat er nu nog een ‘delfsblauw’ stofje klaar ligt om hetzelfde tuniekje van te maken… alleen iets lange rals dat deze zijn! Ook ligt er nog een passend katoentje bij voor broekjes.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge