Kleine meisjes worden groter en hun spullen groeien met ze mee, het veranderd! Waar we een jaar of negen geleden de eerste babyspulletjes kochten hebben we nu vooral knutsel, schijf- en tekenspullen. Maar natuurlijk ook nagellakjes, Lego en Beados… en ja, de dames hebben ook een tablet en nog een ‘ouderwetse’ Nintendo DS! Het worden ‘echte’ grote meisjes. De oudste op naar groep vijf, de jongste al weer naar groep twee…. waar blijft de tijd??

De jongste lift mee met de oudste, maar de tijd lijkt te vliegen! Waar ik me nog als de dag van gisteren kan herinneren dat we het eerste babyknuffeltje kochten hebben we nu discussies over spelletjes op de tablet of de foto’s die ze hebben gemaakt met hun fototoestel.

De oudste is vooral een schrijvende, kleurende en knutselende achtjarige, langere tijd rustig bezig zijn en iets moois maken. De jongste heeft wat minder geduld, maar een productie snelheid waar je u tegen zegt…..

En nu? Nu is het zomervakantie, vlak voor de vakantie kregen de meiden hun rapport! Beide met vlag en wimpel door naar het nieuwe jaar beide naar de volgende klas!

Iemand heeft stiekem de klok verzet, de dagen van het jaar verminderd of een deel van onze tijd weggehaald… dat kan niet anders! Het gaat allemaal zo snel, ze worden veel te snel groot! De tijd vliegt… het gaat veel te snel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge