Elk jaar besluit ik, de meiden hebben nog oranje, rood, wit en blauwe spulletjes genoeg om aan te doen, om te doen of in hun haren te stoppen… maar elk jaar komen er weer nieuwe spulletjes bij. Zo ook dit jaar! Er ligt overal zo veel leuks, niet alleen leuk voor Koningsdag maar ook voor allerlei thema feestjes, als verkleedkleding of als er één of ander Nederlands (sport) team aangemoedigd moet worden.
 
Nu is oranje eigenlijk ook wel een leuke kleur, wat mij betreft niet specifiek alleen voor bijvoorbeeld koningsdag. Zelf heb ik oranje hemden maar ook oranje schoenen, die draag ik toch het hele jaar door en niet alleen met ‘oranje feestjes’.


Onlangs heb ik eens wat rondgekeken naar shirtjes voor de meiden, onze oudste loopt immers al een aantal jaren met het zelfde shirtje aan. Een aantal jaar geleden op de groei gekocht, met het idee dat het een paar jaar mee kan. Echter onze dochter schiet niet op met groeien… dus heeft ze al vier jaar hetzelfde shirt tijd voor wat anders!

Onze oudste krijgt het shirt met de tekst ‘Do not Mess with a Princess’ en de jongste ‘Drama Queen’ beide best toepasselijk! Deze shirtjes kocht ik bij de Zeeman voor € 2,99 per stuk.

De accessoires komen allemaal bij de Action vandaan, de haarbandjes van elastiek met oranje roosjes, haarbandje met kroontje, armbandjes en haarspeldjes. Eerlijk is eerlijk, beetje teveel van het goede, maar was vergeten dat ik eerder al wat had gekocht. 
In praktisch elke winkel ligt wel een stelling vol met oranje spul, van de Hema, Blokker en Action tot de Wibra en Zeeman. Je kunt het zo duur en goedkoop maken als je zelf wilt, en er is veel keuze. 
 
Een selectie van de shirtjes verkrijgbaar bij de Action.
 
Doe jij, of doen jullie als gezin mee aan de jaarlijkse oranje hype?
 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge