koninklijk bezoek - Maxima praat met de kinderen van Speelgoedbank WageningenIk mocht als één van de vijftig genodigde Gelderlanders mee op de boot tijdens de vaart van Gelderland naar Utrecht met het Koninklijk paar. Een super de luxe boot met allemaal genodigde, van ‘maatschappelijk betrokken mensen’ en wetenschappers tot bekende Nederlanders en Olympische Sporters een goed gemengd gezelschap!

Geen foto’s van het koninklijk paar

Helaas mag ik foto’s van het Maxima en Willem Alexander mag ik  niet plaatsen aangezien het besloten was. Er was ook geen pers aanwezig. Misschien worden er nog foto’s vrijgegeven maar dat weet ik niet…

Dit zijn wat foto’s van vandaag die ik maakte en wel geplaatst mogen worden!
De uitnodiging en benodigdheden voor het koninklijk bezoekDe maatschappelijke mensen die klaar staan voor het koninklijk bezoekNiet alleen koninklijk bezoek was er op de boot!
Het was leuk en iets wat ik niet snel nog eens mee zal maken denk ik, Maxima stond naast me toen ze onze tafel bezocht.

Bijzondere ervaring, ook voor de kids!

Naast dat ik met de boot mee mocht heeft de speelgoedbank ook langs de route gestaan, bovenaan de dijk vlak bij de boot! En we waren goed herkenbaar… Maxima heeft nog tegen de kinderen gepraat! De meisjes waren dan ook wel trots 🙂

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge