Hou je van een lekkere koffie? Of drink je liever thee?
Er zijn zoveel heerlijke mogelijkheden met beide! Diverse smaken koffie, wel of niet gecombineerd met warme melk, koffie melk of wellicht alleen een zoetje of suiker erin!
De thee, theezakje, losse thee of misschien wel verse kruidenthee? Met melk of zelfs met melk en suiker of zoetje?

Koffie met warme melk! Zo drink ik de koffie!


Zelf vindt ik een lekker bakkie koffie met warme melk erg lekker, meestal gaat er dan ook een zoetje in. s ‘Avond na het eten als de meisjes op bed liggen een heerlijke bak koffie, dat vind ik toch wel de lekkerste van de dag.

Waar ik ook erg van kan genieten is van een lekkere kop pure thee, geen melk, suiker of zoetje maar gewoon een ‘goede’ thee. Het liefste verse, losse thee of verse munt thee.

Inkopen gedaan bij Columbus koffie, thee en kookwinkelInkopen gedaan bij Columbus koffie, thee en kookwinkelInkopen gedaan bij Columbus koffie, thee en kookwinkel

 
In Wageningen zit koffie, thee en kookwinkel Columbus. Bij Columbus ben ik laatst met één van de meiden weer eens wat thee gaan halen. Samen hebben we drie, voor ons nieuwe smaakjes uitgekozen. We kochten direct een nieuwe Teefilter zakjes en een nieuw thee ei, die van ons viel bijna uit elkaar dus tijd voor een nieuwe!
 
We kochten drie soorten thee

Wat ik erg leuk vind is mensen kijken… als je bij dit zaakje iets gaat drinken kan je heerlijk naar buiten kijken!

Hoe drink jij het liefste je koffie of thee?
Heb je nog een goede tip voor me? Ik hoor het graag!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge