Zal ik bekennen of niet? Nou ja, vooruit dan maar. Ik of eigenlijk wij, zijn fan van Action, we komen er onderhand wekelijks en de Facebookpagina van Ria staat ook in mijn volg lijst op Facebook. Als eerste omdat ze leuke dingen via de pagina het internet op gooit en in de tweede plaats dat het best een bijzonder verhaal is, een Action dan en nu zoveel volgers en inmiddels ook erg belangrijk voor de winkelketen Action. Nu maar terug naar waar ik het over wilde hebben…. 

Natuurlijk komen we graag en regelmatig bij de Action, we kopen er allerlei alledaagse producten als shampoo, douchegel, deodorant, knutselspullen, ontbijtkoek en nog veel meer. Uiteraard is het ook onze cadeauwinkel en hobby winkel maar ook dé winkel voor woonaccessoires.

Kussen met een opdruk van veren, gekocht bij de action

Neem nu deze kussens, zijn ze niet geweldig? Nu moet ik er wel bij vertellen, ze zijn niet voor in de woonkamer (dat is niet zo’n goed plan met zwarte en bruine hond die net als wij op de bank mogen). We kochten ze voor op de kamers van de meiden.

Onze meiden hebben een behoorlijke verzameling veren, nu onze oudste het inmiddels iets serieuzer neemt en werkelijk al wel wat bijzondere veren heeft dacht ik toen ik deze kussens tegen kwam, die moet ik echt meenemen! Samen met mijn zus hebben we deze twee gekozen uit de verschillende printjes die er waren.

Kussen met veren printje van de action  Er waren meerdere printjes, deze hebben we uitgekozen!

Bij thuiskomst zagen ze dat ik bij de Action was geweest, meteen doken ze de tassen in, al snel hadden ze in de gaten wat ik mee had gebracht. Samen stopte we de kussentjes in de hoesjes, onze oudste nam de linker de jongste wilde de rechter hebben.

Kom jij graag bij Action?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge