LEGOLANDVorige week ging de LEGO Batman film in première, het LEGOLAND Discovery Centre heeft ter ere van deze film de LEGO® Batman™ film weken. Van 10 februari tot 5 maart kan je terecht voor een Meet & Greet, als superheld op de foto en je eigen duplosteen in de LEGO fabriek maken. Super leuk voor de liefhebbers van LEGO en superhelden!

Gek op LEGO? Gek op bouwen? Gek op de superhelden? Haal je hart de komende weken op in het LEGOLAND Discovery Centre! De komende tijd staat alles in het tegen van de LEGO® Batman film.

LEGO® Batman film weken in Oberhausen

Afgelopen vrijdag is de nieuwe LEGO Batmanfilm in première gegaan! In deze film volg je het eenzame leven van Batman in zijn batcave. Batman kent één betekenisvolle persoon in zijn leven en dat is zijn butler Alfred. De komst van ‘Robin’ en ‘Batgirl’ zetten het leven van Batman op zijn kop!

LEGOLAND

Het Legoland Discovery Centre in het Duitse Oberhausen haakt aan bij de LEGO® Batman film, van 10 februari tot 5 maart zijn daar de LEGO® Batman film weken!  Alle fans kunnen hun helden ontmoeten tijdens een Meet & Greet, op de foto in een nagebouwd filmdecor en als herinnering een eigen LEGO® Duplosteen in de LEGO fabriek maken.

De LEGO® Batman™ Movie weken, die in samenwerking met de LEGO Group en Warner Bros. Consumer Products worden ontwikkeld bieden plezier voor jong en oud!

Tickets en prijzen

De activiteiten rondom de LEGO® Batman film zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. Tickets voor het LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,50 per persoon, kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang.

Mensen die van tevoren online boeken profiteren van aantrekkelijke kortingen, kinderen onder de 18 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Volwassenen hebben alleen toegang indien ze vergezeld worden door minstens 1 kind. De kleurrijkste binnenspeeltuin ter wereld is dagelijks vanaf 10 uur geopend. Meer informatie is te vinden op LEGOLANDDiscoveryCentre.de.

Wij en LEGOLAND

Niet direct iets waar we ooit aan hebben gedacht, naar LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen gaan! Op de eerste plaats wisten we niet dat het er was en op de tweede plaats dacht ik dat de meiden er niet echt voor te porren waren. Niets blijkt minder waar!

Na een kijkje op de site van LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen waren de meiden super enthousiast en besloten we dat we in de voorjaarsvakantie richting Duitsland gaan! Hoe leuk is het om op 2800 vierkante meter te spelen, genieten, bouwen en ontdekken met LEGO? LEGO is tijdloos en blijft leuk voor alle leeftijden (de man in huis bevestigd dat direct).

Ben jij wel eens naar het LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen geweest of naar iets anders van LEGOLAND?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge