we blijven bezig, de dagen vliegen voorbijHet is weer eens zover, de eindsprint naar de zomervakantie is begonnen. Maar ja, die is eigenlijk nog wel ver weg! Met deze week erbij nog zeven weken school voor de meiden en nog tien weken werken voor mij en toch voelt het nu al als een eindsprint. Veel dingen zijn super leuk, maar er zijn toch ook wat dingen die als ‘moeten’ voelen en ja dat mag ook… en toch? Ach al met al komt alles weer goed, nog even een eindsprint en dan is het vakantie. Ik maak mezelf maar wijs dat het niet lang meer duurt!

Die eindsprint is nu eerder….

Dat wat ik een ‘eindsprint’ noem is nu echt een aantal weken eerder als anders, geen idee waarom ik dat zo ervaar. We, dus niet alleen ik maar ook de rest van het gezin, zit aardig vol gepland, tot en met de eerste week juli al! Verjaardagen, sporten en hobby’s van de meiden, maar ook van mijzelf en alle andere afspraken.

We moeten ook nog altijd twee keer een kraamvisite plannen… maar zo onderhand kunnen we beter voor de eerste verjaardag naar de kinderen toe gaan. Het is echt erg… maar er is gewoon even geen ruimte!

Speelgoedbank

Niet alleen thuis lijkt het iets drukker te zijn maar ook bij de speelgoedbank moet er het één en het ander gebeuren. Vanavond gaan we aan de slag met wat administratieve zaken, ondertussen opzoek naar nieuwe vrijwilligers en we starten weer met het regelen en plannen van wat zaken.

Hobby's speelgoedbank wageningen
Daarnaast loopt het door met aanvragen voor het ‘Ssssschminkteam’ van de speelgoedbank en de EHBO-ers, zij zetten zich allemaal in om extra geld in de lade van de Speelgoedbank te krijgen. Maar het moet wel allemaal geregeld en administratief afgehandeld worden.

Zwemmen

Het einde van het zwemseizoen is in zicht, met de groep waar ik bij betrokken ben hebben we niet het proef zwemmen gehad en in juni gaan de kids op om af te zwemmen. Daar zit altijd weer wat meer tijd in en nog even de laatste wedstrijden worden gezwommen.

Best gek dat het nu, zoveel weken voor de schoolvakantie al zo’n vaart loopt! Vanaf 30 juni zijn de kinderen klaar met zwemmen… dan beginnen ze pas weer na de zomervakantie.

Dansen Breakdance @ BranszDansen

De dansschool, dat is nu lekker bezig zijn… alle drie, de meiden en ik trainen hard voor de eindvoorstelling. En ik probeer te helpen op de dansschool waar nodig en gewenst. De eindvoorstelling is op 23 juni, daarna hebben we nog een weekje les en dan is het ook daar vakantie! Hoe bedoel je de tijd vliegt?

Werk

Het is nu weer eventjes goed te doen op kantoor, bij mijn werkgever. We hebben net weer een sprintje gemaakt en die komt er binnenkort ook weer aan. Maar hé, we blijven bezig!

Daarnaast mijn “zzp bestaan”, geen mega omzet en geen ladingen aan klussen. Maar wel leuke opdrachten waar ik oprecht van geniet en erg blij mee ben dat ik het mag doen. Zo heb ik laatste weer een persbericht geschreven, certificaten gemaakt, een instagram reclame gemaat en nu staat er een flyer/poster op de planning voor ergens de komende dagen. Ik ben wat dat betreft een blij mens! Voor mijn eigen bedrijfje, zowel ViA Nathalie als Veusteveul kan ik zelf bepalen wat ik wel en niet kan en wil doen.

En nu?

Nu gaan we door… hup door naar begin augustus, dan mag ook ik genieten van een paar weken vakantie! En die vakantie ga ik ook echt zo doorbrengen. Wij zijn thuis, maar ik ga niet werken, ik hou die drie weken echt vrij voor mijn gezin. Nu eerst nog dik twee maanden door!

Hoe dan ook voelt het gek om nu al het gevoel te hebben aan de eindsprint te zijn begonnen terwijl we nog wel een poosje moeten!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

    1. Dat is ook een idee inderdaad! Omdat het nu zo zomers is… Ja! Wie weet is dat het, gevoelsmatig is het nu toch ook een beetje vreemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge