Lena draagtasVia een forum over dragen kwam ik aan een stuk van een Didymos Lena, een leuke doek waarmee ik niet snel zou dragen maar die ik als tas wel zag zitten! De zelfgemaakte draagtassen zijn een ware hype en ja… ook ik ging mee in de hype en maakte zelf de tas, het kost wat energie en moeite maar het was het meer dan waard!

De Lena draagtas is mijn meest gebruikte tas op het moment, maar zo gaat het meestal met nieuwe dingen! Ik gebruik ze vaak intensief, daar is het immers voor. De draagtas is een tas die bijzonder geschikt is om te combineren met een draagdoek of ergonomische drager.

Dé Lena draagtas!

De buitenkant van de stof is dus van een restant stof van de Lena draagdoek, de voering heb ik gevonden op de markt… wederom bij mijn favoriete markt/stoffenkraam! En gewoon de perfecte stof en kleurtjes voor bij de doekstof! Het is een erg vrolijk geheel geworden, deze zal ik nog lang gebruiken denk ik!
 Lena draagtas Lena draagtas
Lena draagtas Lena draagtas
Als jij draagt, maak jij gebruik van een draagtas? Of heb je een ‘gewone’ tas die je goed gecombineerd kan gebruiken?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge