Om naar uit te kijken! Leuke dingen en bijzondere uitjes!Het jaar is slechts een paar maanden oud en er zijn al weer allemaal leuke dingen waar ik of eigenlijk wij erg naar uit kijken! Van simpele dingen tot (voor ons) hele bijzondere dingen die we dit jaar gaan ondernemen! We gaan ook wat punten afstrepen van de bucketlist gedurende dit jaar! Benieuwd? Lees mee!

 

♥ We gaan naar Parijs

Parijs leuke dingenEen gekoesterde wens van onze oudste dochter gaat in vervulling, we gaan naar Parijs en dan ook nog met het vliegtuig om haar andere wens in vervulling te laten gaan. Haar andere wens is niet zo zeer om te vliegen, maar wel om de wolken van dichtbij te bekijken! Hopelijk is er genoeg bewolking tijdens onze reis!

♥ Disneyland Paris here we come!

Leuke dingen doen - Disneyland Parijs!Niet zomaar een reisje, een extra lang weekend richting Parijs waarbij we één dagje naar Parijs gaan en de rest van de tijd zullen doorbrengen in Disneyland en slapen in een Disney Hotel, namelijk Disney’s Sequoia Lodge!

Grote dank aan kleine opa & oma… pa, ma erg bedankt voor deze super mooie reis die we met onze meisjes mogen maken!

♥ 12,5 jaar getrouwd!

Leuke dingen... 12,5 jaar getrouwd en 18 jaar samen!Dit jaar zijn wij 18 jaar samen, waarvan we op 19 maart 12,5 jaar getrouwd zijn! Hoe maf.. zo ben je een tiener met een vriend en zo ben je 30+ en al heel wat jaren samen en getrouwd met twee mooie meiden!

♥ 9de verjaardag

Verjaardag van oudste dochter!Onze oudste wordt dit jaar al weer negen jaar, ze maakte van ons ouders! Ze is deze maand jarig en we zijn druk met het regelen van cadeautjes en hebben een datum om te vieren gepland! Nu nog de traktaties klaar maken voor school, musical, zwemmen en (groeps)logopedie zodat ze daar ook haar verjaardag kan vieren!

Vervolgens gaan we ons richting op juli, dan gaat ze samen met een vriendinnetje haar verjaardags(slaap)feestje vieren!

♥ Toch een weekje weg

Tegen de planning en verwachting in gaan we toch een weekje op vakantie dit jaar, we hebben onze focus gericht op Parijs en verder zouden we wel zien wat we verder zouden gaan doen dit jaar.

Onze meiden zijn gek op het strand maar dit jaar gaat het anders, we gaan de natuur opzoeken in Zuid Limburg. Een huis midden in de natuur, weg van de dagelijks drukte en dicht bij de landsgrenzen.

♥  6de verjaardag

Onze jongste is straks kleuter af, komende zomer mag zij haar 6de verjaardag vieren! Leuke dingen, onze jongste wordt dit jaar zes!Deze wijsneus van nu nog vijf heeft altijd wel een antwoord klaar staan en weet precies wat ze wil! Ze wil namelijk echt wel juf of zwemjuf worden (nu nog even haar zwemdiploma’s halen). Onze wijsneus die vooral geld wil voor haar verjaardag om iets groots te kopen.

En haar feestje? Die vieren we alvast in het voorjaar ergens… waarom? Omdat er veel kindjes rond dezelfde tijd jarig zijn en we niet (net als vorig jaar) vast willen lopen met de verjaardagsfeestjes die er zijn.

 

Dit zijn de hoogtepuntjes waar we het komende jaar in ieder geval naar toe leven! Er zullen er ongetwijfeld nog bij komen!

Hebben jullie nog mooie, leuke of bijzondere dingen in het vooruitzicht? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge