Facebook - social mediaGeïnspireerd door de het artikel op burgertrutjes besloot ik mijn meest grappige, leuke en/of mijn favoriete Facebookpagina’s te delen. Dan heb ik het niet over de Facebookpagina’s van collega bloggers of grote bedrijven, maar gewoon pagina’s die leuke, mooie of bijzondere dingen delen!

Bij dit soort artikelen moet ik altijd opletten dat ik niet doorsla in de hoeveelheid… er zijn namelijk nogal wat uiteenlopende dingen die ik leuk vind! Maar ik heb een selectie gemaakt van Facebookpagina’s die ik leuk of grappig vind!

Taalvoutjes

Te grappig, soms makkelijk te vinden en soms is het ook even zoeken naar het echte foutje. Maar tjonge, keer op keer komen er weer leuke dingen voorbij! Okay soms vallen ze in herhaling en soms is het een beetje flauw, maar dat mag de pret niet drukken! Taalvoutjes is wat mij betreft echt eens leuk om doorheen te scrollen!

What’s up je Boterham

Uitspraken van kinderen, geweldig! Soms zo herkenbaar, gênant en om te lachen! Ook de uitspraken van jou kind kunnen op deze pagina verschijnen, je zet ze op facebook met #whatsupjeboterham en wie gebruiken ze de quote van je kind!

What’s up je Boterham presenteert uitspraken van kinderen op een leuke manier!

Jabbertje

Spreuken, maar ook begrippen en gebeurtenissen in een tekening met wat tekst, in de meeste gevallen erg leuk om voorbij te zien komen in mijn tijdlijn. Deze van de klokverzetten… geweldig! En wat dacht je van tijdens het stemmen? Ik hou van Jabbertje!

Meester Bart

De columns van Meester Bart, mooi… duidelijk, concreet, soms met een knipoog maar altijd met liefde voor de leerlingen. Met aandacht en vaak met plezier lees ik de berichten! Niet alleen de columns maar ook de kortere snelle berichtjes!

DierenfilmpjesNL

Filmpjes van dieren zijn doorgaans leuk om te zien, neem nu onderstaand filmpje… ik kan daar echt wel plezier aan beleven om te kijken. Op de Facebookpagina van Dierenfilmpjes worden dus filmpjes gedeeld van dieren in allerlei vormen en maten. Als je een dierenliefhebber bent, best leuk om even te kijken!

Welke Facebookpagina’s vindt jij leuk om te bekijken? Laat het weten… ik ben benieuwd!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge