De laatste tijd vliegen er steeds grappige dingen door huis… en dan heb ik het over uitspraken!

Ik zit achter de laptop wat te werken, hoor ik de jongste heel serieus ‘Mama, je moet echt even komen’, ik ‘ja zeg ik, ik kom zo’. Zij weer ‘Mama, kom ik moet iets zeggen’ dus ik ga…

Zit ze met hele grote ogen mama, ik heb rare geluiden in mijn buik, ik denk een beestje in mijn buik. Heel vragend koppie erbij dus ik reageerde heel serieus, met mmm, wat voor een geluid maakt het dan? ‘Knrrrr’ zegt ze, waarom op mijn reactie was… misschien een varkentje dan?

‘Nee, dat dat denk ik niet’ zegt ze… maar ik moest lachen en schoot dus ook in de lach en vraag ‘Meisje, heb je nog trek dan?’ Ja…. eigenlijk wel dus nog een broodje gegeven en even later zegt ze.. ‘Mama, gelukkig, het rare geluidje is weg’…

******

Een poosje geleden was de oudste boos… en de reden? Haar onderbroeken….
Dus wij op zoek naar een andere soort onderbroek, het werden boxertjes van de action!
Haar reactie naar een dag testen…

 
 ‘Mama deze zijn fijn die lusten mijn billen niet!’

Dat probleem is dus ook weer opgelost 😉

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge