Liefste cadeautjeWat een vraag! Ja… er zijn teveel leuke en lieve cadeaus en cadeautjes, ik kan daar echt niet uit kiezen! Helaas heb ik niet bijzonder veel herinneringen meer aan vroeger als het gaat om dit soort dingen. Op de één of andere manier ben ik best veel kwijt uit mijn jeugd, soms borrelen dingen op maar over cadeautjes… ik zou het niet meer weten!

Omdat ik het van toen ik klein was eigenlijk niet meer zo weet hou ik het maar bij de periode waarvan ik het wel weet! Maar ook dan is het lastig…

Bijzondere cadeautjes

Wat bijzondere cadeautjes zijn, zijn de hangertjes die ik kreeg na de geboorte van de meiden.

Toen onze oudste is geboren kreeg ik een moeder & kind hanger in hartvorm. Het hangertje heeft een moeder en één kind in zich, toen onze tweede dochter is geboren volgde een aantal weken na haar geboorte een nieuwe hanger.

Het hangertje dat ik toen kreeg was een moeder met twee kinderen, die hanger draag ik dagelijks. Deze hanger wil ik dragen en niet wegleggen, het hoort bij mij en betekent veel voor mij.

Lieve cadeautjes

De lieve cadeautjes, dat zijn toch wel de dingen die op de meest onverwachte momenten komen. De meiden die iets moois hebben gemaakt of een onverwachts cadeautje. Iets wat je niet hebt zien aankomen of mooier, liever of leuker is als dat je van te voren kon bedenken!

Twee jaar geleden kreeg ik een tablet cadeau van mijn ouders…. nooit verwacht en gekregen en nog altijd blij mee! Ik lees er met name boeken en tijdschriften op maar zo’n bijzondere verrassing!

Vorige week kwamen de meisjes met hun papa thuis met een paar oorbelletjes voor mij, echt een verrassing en onverwachts! Daar maak je me toch nog blijer mee als een gepland cadeau voor een ‘gezette’ gelegenheid.

Andere cadeautjes of presentjes

Op mijn werk kregen we een poosje geleden een chocolade letter van een groep collega’s, ook onverwachts en lief! Bezoek dat iets leuks of lekkers mee brengt, heel lief (ook al is het niet nodig)!

Wat ook bijzonder was, zelden doe ik mee met een winactie op een andere blog… maar ik besloot toch mee te doen op Dejlig.nl en ik won! Natuurlijk wist ik dat ik mee deed, maar winnen had ik niet aan gedacht. Toen ik de mail las liet ik gewoon wat traantjes lopen, dit cadeautje, de mededeling kwam op een moment waarop ik wel een oppepper kon gebruiken!

Wat is het meest lieve, bijzondere of onverwachtse cadeautje dat jij ooit hebt gekregen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge