“Like deze actie, de pagina en deel ons bericht…..”
Heel vaak zie en lees je het op facebook, ook op twitter etc kom je het tegen.
Veel mensen doen mee, soms honderden, soms veel meer! 

Bedrijven, vaak relatief kleine ondernemingen en zelfstandige doen dit soort acties om op die manier een groter bereik te krijgen. Meer mensen op hun pagina, meer mensen die de berichten lezen en meer mensen die een aankoop zullen doen.

Vaak met succes!
Vervolgens vindt de verloting plaats, soms op briefjes in de grote hoed… de andere keer via een systeem op internet die het voor je doet.

En in veel gevallen komt er gezeur van… waar mensen dingen weggeven en verloten komt er altijd wel een keer (negatief) commentaar, maar waarom?
Het zou niet eerlijk zijn, het zou doorgestoken kaart zijn… het zijn vast bekenden. Ze schenken helemaal niets er worden geen prijzen uitgereikt etc.

En wie hebben kritiek? De mensen die niets winnen…..
Nu begrijpt iedereen, groot, klein, slim, minder slim, binnenlands, buitenlands, dik of dun dat als er honderden reacties zijn de kans erg klein is dat je iets wint.

Ik heb het geluk dat ik één keer privé iets heb mogen winnen (een paar schoenen bij Sjiekdefriemel, zoek op facebook en je vindt leuke schoenen voor mooie bedragen) en een keer een prachtige tafel voor Speelgoedbank Wageningen!

Misschien denk je dan… dus jij hebt makkelijk kletsen… 

Tja dit ‘geluk’ kan jou ook overkomen, maar mopper niet, zeur niet….
Er zijn zo vaak acties voorbijgekomen waar ik niets heb gewonnen, en vele met mij.

Dat mensen die deze acties doen zo veel kritiek krijgen blijf ik raar vinden, ze geven iets weg, ze hoeven het niet te doen… maar toch besluiten ze het te doen! Ik vind het stoer! Ooit komt u, kom jij ook aan de beurt 🙂

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge