Een hele tijd geleden kwam ik deze spreuk van Loesje tegen, naar aanleiding van deze spreuk vroeg ik onze dochters wat ze wilde worden…

De meiden keken me beide vragend aan, toen ik de vraag herhaalde kreeg ik antwoord. Hun antwoord was, mam dat hoef ik nu toch nog niet te weten? De oudste vervolgde haar antwoord met, weetje mam, ik ga daar echt nog niet over nadenken hoor ik moet eerst nog al die cito toetsen maken!

Loesje: Als je op de basisschool al moet kiezen wat je later wil worden hebben we straks een land vol superhelden.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge