LogerenLogeren en ergens slapen… over het algemeen een ramp hier! De meiden slapen alleen maar bij mijn ouders, dus opa en oma. Daarnaast willen ze bij mijn zusje ook nog wel eens slapen, maar verder niet. We hebben al een aantal keren gehad dat we ze op hebben kunnen halen, helaas!

Met enige verbazing heb ik wel eens geluisterd naar ouders waarvan kinderen ‘gewoon’ zonder gedoe ergens bleven slapen. Waarom deden die van ons dat niet?

Uit logeren

Logeren

We hebben de meiden wel eens op kunnen halen bij een tante van de man in huis en zijn nichtjes. We dachten echt dat gaat goed, want ze willen zo graag… maar helaas! We konden toch echt s’avonds de familie opzoeken en de kinderen ophalen!

Even slapen

Wat ook een sport blijft is als we ergens heen gaan, ze gaan daar dan echt niet even slapen. Het is opblijven tot ze neervallen, als dat al zo is of naar huis gaan. Ergens anders slapen lijkt geen optie te zijn, zelfs niet nu ze ouder worden.

Slaapfeestjes

Onze oudste dochter heeft inmiddels met haar negen jaar slaapfeestjes…. leuk! Maar echt ik heb mijn hart vastgehouden toen dit begon! En toch is het supergoed gegaan! Natuurlijk is het allemaal even spannend, maar met een groepje meiden met elkaar logeren is natuurlijk super leuk.

Dat gaat dus wel, maar dan is de sfeer en de situatie kennelijk anders en werkt het voor haar wel. De jongste zie ik dit nog niet zo maar doen!

Zelf hebben we ook een slaapfeestje gehouden afgelopen zomer, een groot succes! Al zijn er altijd wel bij die er wat meer moeite mee hebben, maar dat mag en kan… dat is ook prima ze zijn nog jong.

Wanneer laat je ze logeren?

Wij laten de meisjes logeren als ze dat zelf willen en het kan of als we samen ergens heen moeten. Zo hadden we afgelopen zaterdag een feest van het werk van de man in huis. Dan logeren de meiden en de honden bij mijn ouders, dat is gewoon handiger omdat we lang van huis zijn.

Logeren jou kinderen? Slapen ze overal?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge