De meiden gaan onvermoeibaar door met het de loom en elastiekjes, de slangen, armbanden en ijsjes rollen van de loom af. Ergens jammer dat het echt een hype was en niet echt iets blijvends, het zoeken naar de juiste kleur elastiekjes hebben we inmiddels tot een sport verheven.

Met vlagen komen de elastiekjes te voorschijn, net als het hier in huis gaat met de strijkkralen en de beados die we de dames ook in hun bezit hebben. Er komt werkelijk van alles van de loom af rollen, soms een armband maar meestal beestjes of andere items. Die worden dan handig op gezocht op YouTube, bekeken en gemaakt.

Heerlijk ze zo te zien rommelen met iets waar veel andere kinderen en volwassenen al weer op zijn uitgekeken. Onze meiden knutselen graag, ze hebben niet zoveel met poppen, barbies en ander van dat soort spul.

Ben jij of zijn de kinderen nog druk met de elastiekjes?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge