Regal van Lucardi Juwelier, mijn perfecte horloge!Lucardi Juwelier, op dit moment mijn favoriete shop adres wat betreft sieraden! Met name voor horloges, de mooie betaalbare horloges van het merk Regal zijn favoriet! In oktober van het afgelopen jaar schreef ik over mijn eerste online aankoop bij Lucardi en vrees dat de recente aankoop niet de laatste zal zijn!

Te leuk, te mooi en teveel leuke kleurtjes! Een soort van verslaving vrees ik…

Waarom zoveel horloges?

Ik heb al eens eerder geschreven dat ik eigenlijk lang geen horloges heb gedragen, maar om minder gebruik te maken van mijn telefoon toch besloot een horloge te kopen. En nu? Nu heb ik in september afgelopen jaar de horloges van Regal Slimline ontdekt bij Lucardi en ze zijn er in (te) veel mooie kleurtjes.

De eerste keer kocht ik een beige en groen horloge, maar die witte en blauwe variant bleven in mijn hoofd zitten. Met de mantra “kom op, zoveel horloges zijn gewoon echt niet nodig”, probeerde ik mezelf te weerhouden nog wat te bestellen! Ondanks de mantra ging ik in een half jaar tijd van geen horloge naar zes horloges.

Maar waarom dan toch?

Net op het moment dat ik dacht “mooi het is goed zo, drie horloges”, kreeg ik een erg mooie kortingscode. De korting in combinatie met de aanbieding die er al was in de webshop, zorgde ervoor dat ik toch nog wat ben gaan bestellen.

Het werden dus deze drie, de witte en de blauwe die maar door mijn hoofd bleven spoken en ik dacht een zwarte te bestellen. Liefde maakt blind en ik las over de kleur heen, bij aankomst bleek het een bruin horloge te zijn. De zwarte was helemaal niet leverbaar (en nog steeds niet, helaas) en ik heb tijdens het bestellen niet goed genoeg gelezen.

Heb jij ook meerdere horloges? 
Wat is jou favoriete merk?

* Deze blog is op eigen gelegenheid geschreven, het is geen gesponsorde blog. Omdat ik erg blij wordt van de webshop van Lucardi en de horloges van het merk Regal wil ik dit graag delen, persoonlijk haal ik geen voordeel uit deze blog.*

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

9 comments

 1. Hehe… Is een vrouwending. Tenslotte past niet elke kleur bij al je outfits
  Ik heb een horloge van Marc Coblen. Klokje blijft hetzelfde, maar de bandjes en het ringetje op het klokje kan ik verwisselen. Kan een dure hobby zijn. Ik heb 3 bandjes en 3 ringetjes. Alleen heb ik m’n horloge nooit meer om. Ik vond het niet zo handig met m’n zoontje als kleine baby. Het zat in de weg. En nu ben ik gewend zonder horloge rond te lopen.
  Maar misschien toch maar weer eens opzoeken, m’n horloge.

  Oh ja, daarnaast heb ik nog een horloge van Guess en Adidas. Maar daar zijn de batterijen van op. En gewoon geen zin om de batterij te laten vervangen.

  Je blog maakt me weer beseffen om m’n horloges op te zoeken

  1. Ik heb ook jaren geen horloge gedragen, niet handig met de kinderen maar ook omdat ik er continu op keek, dat ik er zelf gek van werd… alleen nu gebruikte ik de telefoon als ‘horloge’ nog slechter om telkens die telefoon te pakken voor de tijd.

   Nu deze ‘foute’ verslaving, maar deze horloges zijn gelukkig nog betaalbaar 😉

   Je hebt er ook wel wat dus, met meerdere keuzes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge