Mijn drie nieuwe horloges... Regal Slimline wit, blauw en bruin gekocht bij Lucardi!Lucardi Juwelier, op dit moment mijn favoriete shop adres wat betreft sieraden! Met name voor horloges, de mooie betaalbare horloges van het merk Regal zijn favoriet! In oktober van het afgelopen jaar schreef ik over mijn eerste online aankoop bij Lucardi en vrees dat de recente aankoop niet de laatste zal zijn!

Te leuk, te mooi en teveel leuke kleurtjes! Een soort van verslaving vrees ik…

Waarom zoveel horloges?

Ik heb al eens eerder geschreven dat ik eigenlijk lang geen horloges heb gedragen, maar om minder gebruik te maken van mijn telefoon toch besloot een horloge te kopen. En nu? Nu heb ik in september afgelopen jaar de horloges van Regal Slimline ontdekt bij Lucardi en ze zijn er in (te) veel mooie kleurtjes.

De eerste keer kocht ik een beige en groen horloge, maar die witte en blauwe variant bleven in mijn hoofd zitten. Met de mantra “kom op, zoveel horloges zijn gewoon echt niet nodig”, probeerde ik mezelf te weerhouden nog wat te bestellen! Ondanks de mantra ging ik in een half jaar tijd van geen horloge naar zes horloges.

Mooi!! Regal Slimline van Lucardi Juweliers

Maar waarom dan toch?

Net op het moment dat ik dacht “mooi het is goed zo, drie horloges”, kreeg ik een erg mooie kortingscode. De korting in combinatie met de aanbieding die er al was in de webshop, zorgde ervoor dat ik toch nog wat ben gaan bestellen.

Het werden dus deze drie, de witte en de blauwe die maar door mijn hoofd bleven spoken en ik dacht een zwarte te bestellen. Liefde maakt blind en ik las over de kleur heen, bij aankomst bleek het een bruin horloge te zijn. De zwarte was helemaal niet leverbaar (en nog steeds niet, helaas) en ik heb tijdens het bestellen niet goed genoeg gelezen.

Heb jij ook meerdere horloges? 
Wat is jou favoriete merk?

* Deze blog is op eigen gelegenheid geschreven, het is geen gesponsorde blog. Omdat ik erg blij wordt van de webshop van Lucardi en de horloges van het merk Regal wil ik dit graag delen, persoonlijk haal ik geen voordeel uit deze blog.*