Logo van Veusteveul, de statistieken!In februari ben ik begonnen met een terugblik op de maand ervoor, de best gelezen artikelen maar ook de zoektermen die zijn gebruikt. Mijn idee is om dit vol te gaan houden en elke maand terug te blikken. Eens per maand me verdiepen in dit soort dingen geeft me duidelijkheid over mijn eigen blog.

Best gelezen artikelen van maart 2016

Net als de eerste twee maanden van het jaar heb ik voor mijn doen veel berichten geplaatst, meer als mijn streven van drie tot vier per week. Kennelijk zijn mijn ideeën en inspiratie nog niet op! Er staan nog genoeg ideeën in de concepten om klaar te maken voor publicatie!

De best gelezen artikelen die ik in maart publiceerde zijn:

  1. 12,5 jaar getrouwd
  2. Mepal… our favorite!
  3. Traktatie voor de oudst… wat deze keer?
  4. Zomaar van alles delen op Facebook
  5. Mepal schoolbeker schoonmaken

Gebruikte zoektermen maart 2016

Geen vreemde zoekopdrachten in de top vijf, dit is de top vijf aan zoekopdrachten waarbij mensen mijn site tegenkomen in zoekmachines. Toch grappig om te zien dat een blog over de keuze van geschikte stoelen voor de meiden op de eerste plek komt, veel mensen vragen zich kennelijk af wat voor een kinderstoel ze willen of misschien zijn ze gewoon benieuwd naar de stoel van ikea.

Zoekopdrachten waarmee ze op mijn blog zijn gekomen! Veusteveul.nl Maart 2016

Niet alleen nieuwe berichtjes komen ‘boven water’ door zoekopdrachten, ook oudere worden gevonden.

Oudere berichten gelezen in maart 2016

Naast dat bezoekers de recente berichten lezen kijken ze zo nu en dan ook best wel terug, sommige lijken in een bepaalde categorie te zoeken de ander klikt gewoon willekeurig door. Leuk om te zien!

  1. Winactie ~ Tricot rokjes
  2. Wie ben ik
  3. Kinderstoel, Stokke, Ikea of wat anders?
  4. Bucketlist
  5. V&D is niet meer! Jammer!

Net als vorige maand worden niet alleen geschreven artikelen maar ook de pagina’s van het menu regelmatig bekeken. Mensen zijn kennelijk benieuwd met wie ze nu eigenlijk te maken hebben, de “Wie ben ik” pagina  is daarbij de meest bezochte pagina.

Deze maand zijn er weer wat meer bezoekers op mijn site gekomen, maar ook keken mensen langer rond en namen ze de tijd om oudere berichten te bekijken. Ik kan genieten van het feit dat de aantallen hoger komen te liggen.

Zo nu en dan komen er mailtjes van bedrijven en organisaties die graag willen samenwerken, dat is een eer! Als het interessant is voor mij en passend is ga ik er af en toe mee in zee. Het leukste? Als ik er een winactie van kan maken zodat ook andere er blij van worden!

Wat vindt jij het leukste soort artikelen op mijn blog? Of kom je gewoon en lees je wat er zoals is?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge