MadMattr Nog niet eerder had ik gehoord van MadMattr, toen ons werd gevraagd of we het uit wilde proberen zei ik uiteraard ja! Met een zeven en elfjarige in huis leek me dit wel leuk, zij zijn immers ook gek op slijm en allerlei putty ‘s. Voordeel van MadMattr is dat het niet plakt, super zacht is en lekker door je handen glijdt. Het is eenvoudig in allerlei vormen te modelleren, lekker en makkelijk te kneden, uittrekken en boetseren. Al moet ik bekennen, eerst dacht ik echt dat het een soort plakkerige putty was!

De Mad Scientist is met een mooi en tof speelgoed gekomen, MadMattr! Samen met Relevant Play creeërde hij een super zacht soort klei die makkelijk door je handen glijdt, maar ook eenvoudig in elkaar is te drukken, modelleren, kneden, uittrekken en boetseren tot leuke vormen en figuren.

Meer over MadMattr

MadMattrMadMattr heeft fijne eigenschappen, zo is het fijn speelgoed om mee te ontspannen, het is allergenen en glutenvrij en droogt nooit uit. Je kan het klei noemen, maar eigenlijk is dat het niet. Het is beter en fijner, juist omdat het niet uitdroogt maar ook omdat het rekbaar, stevig, luchtig en zacht tegelijk is!

Wij kregen twee ronde potjes met MadMattr in de kleuren roze en paars, de kleuren waren snel verdeeld! De ronde bakjes zijn ideaal, daarin is de MadMattr goed te bewaren en mee te nemen. Net als met klei kan je het iedere keer opnieuw weer gebruiken en iets nieuws maken.

Onze kennismaking met MadMattr

We maakte een filmpje van onze kennismaking met dit nieuwe product, MadMattr!

Het voelt dus ook niet echt als klei, maar het voelt meer als magic of kinetic sand… alleen kleeft het beter aan elkaar (en alle andere voordelen zoals hierboven genoemd).

Meer producten!

MadMattrNaast de potjes die wij hebben ontvangen zijn er meerdere producten verkrijgbaar. Er zijn sets te koop met meerdere kleuren MadMattr en attributen om figuurtjes te maken, ook is er een brick maker set verkrijgbaar. De MadMattr is verkrijgbaar ik de kleuren roze, groen, blauw, paars, teal en rood.

Het spul heeft hier al gezorgd voor heel wat uurtjes plezier, zowel thuis als onderweg! Voor nu ligt er van de dames nog het verzoek om wat meer kleurtjes aan te schaffen.

Zowel de meiden als ik zijn fan! Geen vieze plakkerige klei, maar toch ‘kleien’!

Leuk artikel Veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge