Magische mok... volgens de meiden kan ik toveren!Zelf ben ik gek op leuke, mooie en grappige mokken, bekers, thee- en koffieglazen. Mijn kast staat vol met standaard bekers maar we hebben ook een aardige variatie aan persoonlijke mokken, mokken met eigen teksten en foto’s! Afgelopen week mocht ik daar een magische mok aan toevoegen! Door deze mok kan ik volgens de meisjes toveren!

Magische mok?

De mok oogt zwart en saai maar niets is minder waar! De mok lijkt zwart te zijn, al kan je als je goed kijkt wel zien dat er iets mee is. Mocht je echt niets willen zien als de mok leeg en koud is dan kan je beter de mat zwarte mok bestellen bij prachtigkado.nl.

Je zet koffie of kookt het water voor de thee, giet het in de beker en langzaam maar zeker verschijnt de foto die je op de beker hebt laten drukken. Zelf heb ik gekozen voor een foto die in op een tulpenveld heb gemaakt in het voorjaar van 2011.

Kijk maar eens mee!

Magische mok - nog zwart! Magische mok... jaaa! Er wordt een foto zichtbaar! Steeds verder trekt de zwarte laag op van de magische mok!
Op het oog lijkt de “magische mok” gewoon zwart, maar niets is minder waar! Als ik het gekookte water voor de thee in de beker giet verschijnt de door mij gekozen foto!

De zwarte laag van de magische mok is er voor eventjes af! Mijn thee koelt af! - Handig een magische mok De thee is op... de mooie foto verdwijnt van de magische mok!
Als de magische mok helemaal vol zit is er op het oor van de beker na niets meer zwart en is mijn favoriete foto weer zichtbaar! Tot mijn thee afkoelt en even later op is, dan verhult de zwarte laag de voorjaarsfoto weer.

Persoonlijke cadeautjes voor iedereen!

De mok komt van de webshop Prachtigkado.nl, behalve deze magische mokken hebben ze ook nog tal van andere mokken, handdoeken, badjassen, knuffels, babykleding, relatiegeschenken en nog veel meer. Alles kan gepersonaliseerd worden of bijvoorbeeld bedrukt met een logo.

De mok kost op dit moment in de aanbieding € 9,95 exclusief verzendkosten, de verzendkosten zijn € 5,95. In totaal € 15,95, voor dit bedrag heb je een persoonlijk en uniek cadeau.

Wat voor mij persoonlijk een groot pluspunt is, is dat het supersnel geleverd wordt. In principe is vandaag bestellen vandaag verstuurd. Dus geen dagen wachten voor je het cadeautje in huis hebt!

De meiden maken momenteel ‘ruzie’ over wie de mok mag gebruiken, hij valt dus goed in de smaak en er volgt denk ik een uitbreiding van onze mokken op korte termijn!

Wat vindt jij van deze magische mok? 

 

Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen. 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

    1. Het idee is zo leuk! Vermoedelijk kan je maar al te goed visualiseren, de meisjes maken gewoon onenigheid omdat ze er beide uit willen drinken.

    1. Ja, ik kwam hem net tegen! Leuk hoor! Zo zie je maar grappig dat de kinderen het over toveren hebben, zowel die van jou als die van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge