Wanneer sta je toe dat je kind gaatjes krijgt? En waarom besluit je het wel of niet te doen? Onze oudste dochter heeft al een aantal jaren gaatjes, de jongste sinds kort!

Onze oudste vroeg al een poosje om gaatjes voordat we het echt hebben laten doen, ze was een jaar of vier. Maar er kwamen gaatjes, gezet door de lokale juwelier. De juwelier hanteerde destijds een leeftijd van vijf of zes jaar, echter tegen de richtlijn van de winkel in kreeg ze toch haar zo gewilde gaatjes.

Dochter nummer twee  had een jaartje geleden in ene in haar hoofd dat ze gaatjes wilde. Echter haar vraag om gaatjes kwam niet erg vaak terug, dus besloten we het voorlopig niet te doen. Poosje geleden waren we bij Fine Line Tattoo en Piercing shop Ede, daar hebben ze een soort ‘knijpsysteem’ het maakt geen geluid waardoor kids schrikken bij het zetten van de gaatjes. Beide gaatjes werden gelijk gezet, dus geen geluid, tegelijk en ook nog keuze uit veel leuke oorbelletjes.

Jongste meisje blij en wij blij!

Zelf heb ik drie gaatjes per oor, de meiden geen gaatjes geven was dan ook geen optie als ze het graag willen. Maar eerlijk is eerlijk, het is toch wel een stapje verder en ‘lastiger’. Voor jezelf beslissen is toch makkelijker als voor de kleine dames.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge