Mama Challenge 2016 - Buitenactiviteit_01Okay, okay… niet echt origineel aangezien we regelmatig naar Ouwehands Dierenpark gaan, echter de meisjes wilde graag naar de dierentuin. Gistermiddag rond lunchtijd vertrokken we met ons gezin richting Rhenen om beestjes te kijken (en zand te happen).

Al sinds 2008 hebben wij een abonnement op Ouwehand in Rhenen, echt al jaren dus en nee, we zijn er nog steeds niet uitgekeken! Er wordt continu vernieuwd, de shows zijn elke keer anders en we lopen wisselende rondjes door de dierentuin.

Buitenactiviteit, met dit weer??

Het weer viel niet mee gister, we hadden eerst bedacht maandag al te gaan maar het liep anders. De meiden waren maandag zo lekker samen aan het spelen en wij hadden een relaxte dag. Wij hebben buiten zitten lezen en de meiden hebben in een grote speeltuin in de buurt gespeeld.

Maar we wilde wel gaan, dus werd het gister… maar het weer was een stuk minder als dat het maandag was! Helaas!

Op naar Ouwehand…

Rond lunchtijd stapte we in de auto richting Rhenen, de auto konden we vooraan parkeren omdat de eerste mensen al weer vertrokken waren. We deden een ‘klein’ rondje aangezien het al snel weer begon te miezeren en we onze toevlucht zochten in RavotAapia.

Het rondje dieren

Eenmaal binnen gingen we direct naar de tijgers en giraffen waar we ook foto’s maakte. Vervolgens richting de glijbaan bij de witte tijgers en door naar de apen… waar het overigens verschrikkelijk stonk! Het rondje hebben we vervolgens vervolgd richting het jungle restaurant richting het nieuwe pandaverblijf dat ze aan het bouwen zijn. We liepen nog even langs de blue lagune waar een (te) lange rij stond voor de zeeleeuwen show, we zijn maar doorgelopen naar de ijsberen, olifanten en olifanten glijbaan, vlindertuin en de zeehonden.

Mama Challenge 2016 - Buitenactiviteit Mama Challenge 2016 - Buitenactiviteit Mama Challenge 2016 - Buitenactiviteit

Het korte rondje duurde bijna bijna twee uur… zoals ik het op heb geschreven lijkt het snel en kort maar het viel alles mee, niet teveel details (veel te vermoeiend).

Toch maar naar binnen

Het begon flink te miezeren, van die neerslag waar je vies en nat van wordt, dus besloten we naar binnen te gaan. Wij streken neer bij een tafeltje en de meiden zijn los gegaan met klimmen, klauteren en zand!

Ik lees een boek, manlief keek naar de Olympische spelen via zijn telefoon en de meiden liepen af en aan om te eten, drinken en stelde 1001 vragen over werkelijk van alles en nog wat!

Wie weet volgt er nog een buitenactiviteit de komende tijd, zo ja voeg ik er gewoon een extra aan toe! Alles is wat afhankelijk van het weer de komende anderhalve week.

Ben jij wel eens in Ouwehands Dierenpark geweest?

Mama Challenge 2016

Dit was één van de opdrachten van de Mama Challenge 2016, ken jij de Mama Challenge 2016 al? Nee? Lees mijn ‘start’ bericht hierover eens!

Neem ook eens een kijkje bij mijn collega bloggers die deze ‘buitenactiviteit’ challenge ook al gedaan hebben! Neem een kijkje bij Ellen, Yvonne en Lodi, zij zijn samen met de kinderen op pad gegaan!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge