Mama Challenge 2016_SnailmailWij voerde nog een opdracht uit van de Mama Challenge 2016 uit, dit keer Snailmail, verstuur echte post! Nu verstuur ik regelmatig pakketjes met spulletjes van winacties en héél af en toe een kaartje, dus echt veel meer post versturen zoals ik wel graag zou willen komt er nog niet van. Dit was dus een mooie combinatie, een puntje van mijn bucketlist en de Mama Challenge 2016!

 

 

Wat gaan we versturen?

Mama Challenge 2016_SnailmailWe besloten tijdens onze vakantie kaartjes te gaan versturen, maar dan moeten er natuurlijk wel kaartjes gekocht worden! Tijdens een uitje naar het drielandenpunt in Vaals kochten we een aantal kaartjes, de meiden besloten dat deze naar kindjes van de buren zouden gaan.

Naar lang nadenken en alle kaartjes te hebben bestudeerd kozen ze een aantal kaartje uit, te veel maar goed zo konden ze op een later moment kiezen welke ze zouden gaan versturen. Het werden (uiteraard) kaartjes met groetjes uit Vaals of Limburg, kan ook niet anders!

Spannend! Kaartjes schrijven!

Mama Challenge 2016_SnailmailDan ben je thuis en dan moet je kaartjes schrijven en postzegels plakken… maar wat schrijf je nu eigenlijk op een vakantiekaartje?

Dat vergt wat denkwerk, want wat schrijf je daar nu eigenlijk op? Dat het hier leuk is? De meiden bedachten een verhaaltje en schreven het op, hun naam eronder en hup postzegel erop.. dan moeten ze uiteraard nog echt op de post!

 

Op de post…

Tja dat is een dingetje, eerst lagen de kaartjes een dag te wachten om beschreven te worden en vervolgens konden we geen brievenbus vinden! Uiteindelijk heeft het een aantal dagen geduurd voor ze echt op de post gingen.

In de stromende regen ging ik vanuit de supermarkt op pad, de mevrouw van de supermarkt vertelde de winkel uit en dan rechts… overdekking door en dan links. Niets bleek minder waar het was uit de winkel links en dan rechts, dus ja in de stromende regen “heel” Gulpen door gewandeld.

Inmiddels moeten de kaartjes wel gearriveerd zijn bij de buurkindjes!

Verstuur jij nog wel eens ‘echte’ post? Zo ja, wat verstuur je nog met de post?

Mama Challenge 2016

Dit was één van de opdrachten van de Mama Challenge 2016, ken jij de Mama Challenge 2016 al? Nee? Lees mijn ‘start’ bericht hierover eens!

Neem ook eens een kijkje bij mijn collega bloggers die deze ‘Pinterest’ challenge hebben gedaan! Neem een kijkje bij Merel, Fleur en Marguerita, stuk voor stuk hebben ze ook echte post verstuurd!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge