Maar goed dat we het niet al lang van te voren wisten… afgelopen donderdag kreeg ik bericht dat we vier kaartjes voor Disney on Ice hebben gewonnen bij de Hoogvliet! Ja, we doen boodschappen bij de Hoogvliet en daar was een actie waarbij je kaartjes kon winnen voor één van de twee shows die voor klanten van de Hoogvliet zijn!
Donderdag las ik de mail en snel een vriendin gebeld… zij komen morgen op visite en tja wat is dan makkelijker als vragen of zij met haar dochtertje ook mee gaat! Dan gaan de mama’s dus met de (oudste) dames, wat zullen ze het leuk vinden (hoop ik!).
Ben zo benieuwd, zelf ook nog niet eerder naar een ijsdansshow geweest.
Morgen gaan we lekker op pad! Komt vast goed!
We eten voor de verandering een keer tussen de middag warm met z’n alle en rond 17.00 uur vertrekken we richting het treinstation, dan hup in de trein en tijdens de treinreis eten we even een broodje. Ook de zakjes drinken staan klaar, we hebben er zin in!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge