Mamablogger paashopVandaag, 1 april 2017 is de mamablogger Paashop! Maar liefst 45 mamabloggers uit Nederland en België doen mee aan deze leuke paashop! Het is een leuke manier om je kennis te laten maken met een aantal leuke (mama)bloggers die Nederland en België rijk zijn. Om de paashop nog feestelijker te maken kan je bij iedere deelnemer van de bloghop een leuke prijs winnen!

Het leukste is dat je op elke blog kans maakt om een prijs te winnen! Daarnaast kom je misschien weer eens leuke en nieuwe blogs tegen! Deze tag is opgezet door Yvonne van Kidzblogger.nl

Even voorstellen… Veusteveul!

Misschien kom je al langer op mijn blog, maar misschien ben je ook wel voor het eerst op Veusteveul. Voor iedereen… Welkom op mijn blog Veusteveul!

Ik ben Nathalie, 35 jaar en geboren en getogen Wageningse. Sinds 1998 ben ik samen met Peter, sinds 2003 getrouwd en in zowel 2007 als 2010 hebben we een dochter mogen verwelkomen. Sinds 2012 woont hier ook een Chihuahua, sorry ik bedoel een Labrador die denkt dat hij een Chihuahua is. Met ons gezin van vier, plus onze bruine goedzak en twee hamsters wonen we in Wageningen. Naast het moederschap ben ik administrateur en heb ik een tal van vrijwilligersbaantjes en mijn hobby is bloggen! Minimaal drie tot vier keer per week verschijnt er een nieuw artikel op mijn blog.

Op Veusteveul is niet alleen van alles over het moederschap te vinden, maar ook hele andere onderwerpen. Veusteveul is ontstaan door mijn passie voor schrijven en het delen van ervaringen. De artikelen die ik schrijf gaan over opvoeding & kinderen, lifestyle, gezondheid, producten, creatieve uitspattingen maar ook over zaken waar ik een mening over heb of mijn gedachten over laat gaan.

Wat is een bloghop?

Bij een bloghop verwijst iedere blogger naar een andere blogger die meedoet met de bloghop. Je verwijst naar één andere blog en als iedereen dat op de juiste manier doet is de bloghop ‘rond’. Als je dus alle verwijzingen volgt bij deze paashop kom je op 45 verschillende blogjes waar je mee kan doen met een winactie.

Als het goed is ben je via Miriam van de blog MeerVanMir naar mijn blog gehopt of je start op Veusteveul met de bloghop. Mocht je nog niet op de blog van Miriam zijn geweest zou ik zeker even gaan kijken, ze is net als ik een werkende moeder met twee dochters! Haar blog heeft een mooie diversiteit aan artikelen die zeker de moeite waard zijn om eens rond te kijken.

Ik verwijs je nu door naar de blog Supermoms van Sandra en Martine, twee zussen die naar eigen zeggen erg verschillend zijn. Ondanks dat ze zo verschillend zijn, zijn ze allebei Supermoms! Sandra en Martine verwijzen je weer door naar de volgende (mama)blog en zo gaat het ‘rondje’ door tot je weer terug komt waar je bent begonnen.

Winactie mamablogger paashop

Altijd leuk om iets weg te geven! Het was even denken wat ik zou gaan doen, iets voor volwassenen? Iets voor kinderen en in welke leeftijd dan? Ik heb besloten om een set tweetal producten van Woezel & Pip weg te gaan geven! Wat is er te willen?

Mamablogger paashopWoezel & Pip Speeltent Tovertuin ~ Pop it up

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan in deze kleurrijke en vrolijke speeltent van Woezel & Pip. Deze tent is 90 x 90 x 90 cm en gemakkelijk in elkaar te zetten en na gebruik weer makkelijk op te bergen.

 

 

Mamablogger paashopWoezel & Pip Junior kwartet

Dit kleuter kwartet kan zelfs door de allerkleinsten gespeeld worden, zoek steeds drie kaarten bij elkaar. Met leuke illustraties van Woezel & Pip en hun vriendjes! De kaarten van dit kwartet zijn extra groot en afneembaar.

 

Hoe doe je mee met de winactie?

 • Laat een reactie achter onder dit bericht.
 • Volg Veusteveul op Facebook, Twitter en/of Instagram.
 • Niet verplicht, maar wel leuk… deel deze mamablogger paashop winactie!

Deze winactie loopt tot en met zondag 9 april 2017, 18.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

69 comments

 1. Ooooooh dit zou geweldig zij 😀 het tentje is superleuk voor ons nichtje Tess die 19 mei jarig is en het kwartet is echt leuk voor onze tweeling Lucas & Eva 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

 2. Geweldig! Onze kleine boef is nu al helemaal gek van Woezel en Pip. Hij is nu nog een beetje jong maar gaat dit later geweldig vinden. De pop up tent zou die nu al wel helemaal geweldig vinden. 14 April is hij jarig en zijn verjaardag is helemaal in Woezel en Pip thema. Dit zou heel erg leuk zijn als extra cadeau.
  Liefs

 3. Wat leuk en grappig is dat de paashop!! Ik wil graag meedoen de tent erg leuk voor mijn zoon en het kwartet ook erg leerzaam! Milan is gek op woezel en pip, ben benieuwd 🙂

 4. mn dochter van bijna 2 heeft het steeds over tent bouwen..dus zo’n gave tent super en dan ook nog van woezel en pip ☺

 5. Hop hop, ik hop mee, de Paashaas brengt hopelijk iets moois voor ons mee??

  Ik vind dit zulke leuke prijzen voor mijn beide kids! Ik zou het erg leuk vinden om een kansje te maken! Zowel het tentje als de kwartet zullen goed in de smaak vallen….

  Ik volg natuurlijk al op Facebook, Twitter en Insta

 6. Fantastische voor 1 jarige meisje en mijn bijna 2 jarige zoontje! 🙂 dat tentje!!
  EN oudste dochter vind het kwartet! Leuk met paps en mams

 7. Leuk je te leren kennen!
  Het tentje zou perfect zijn voor mijn kleine meid, dan kan ze daar ongestoord in spelen terwijl ik dit voorjaar mijn huis eindelijk aan kant krijg (met veel rommel gedurende het proces :/)

  Ik ga je zeker volgen, je schrijft heel leuk zag ik

 8. Wat leuk een tentje van woezel en pip! Doe heel graag mee en winnen wij niet gaat hij op het verjaardagsfeestje op het lijstje staan! Nu duimen draaien

 9. Hop-hop-hop, wat een gave mamablog! Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje Emily! Ik volg je overal. Woezel & Pip is bij haar een echte hit en dan kunnen mijn dochters samen met haar spelen, want wat is er nu leuker dan delen!

 10. Wat onwijs leuk deze hop, zo kom ik een aantal bloggers tegen die ik nog niet kende waaronder jij. Super leuk om weer een nieuwe blog erbij te hebben om te volgen.
  Tevens maak ik maak graag kans op deze leuke prijs voor onze Fenna!
  Ik volg je ook op instagram (Fennaisdeliefste).

 11. Mijn dochtertje is grote fan van Woezel en Pip. Speeltenten vindt ze heel erg leuk,
  een spelletje Woezel en Pipkwartetten, zal zeker ook in de smaak vallen.

 12. Ik doe graag mee voor de alle grootste Woezel en pip fan. Mijn dochter Evie. Nadat ze bij een voorstelling is geweest raakt ze niet uitgepraat over ze.

 13. Hoi wauw wat een leuke actie. Ik zie de tent al op de trampoline staan. Echt een leuk ding. Kwartetten is ook heel erg leuk. Ik duim heeeeeeeel erg hard volgende week.

  Ik volg je overal!

 14. Oh, wat zou het leuk zijn om de tovertent cadeau te doen aan mijn meterkindje.
  In hun binnenkort nieuw aangelegde binnentuin een ideale plaats om weg te vluchten.

 15. Ohw wat leuk vooral die kwartet kaarten. Ideaal voor mijn werk (gastouder)
  En die pop up tent ziet er ook mega schattig uit zeg.
  Ik volg je overal nu leuke blog heb je!

 16. Zo leuk om via de paashop nieuwe blogs te ontdekken! Ik volg je nu via Facebook. Wat een super leuke prijzen! Hier een grote Woezel en pip fan van bijna 3 jaar! Doe dan ook graag mee met deze leuke actie.

 17. Ik weet zeker dat mijn drie kinderen dolgraag in deze tent willen spelen. de oudste twee kunnen dan samen een potje kwartet doen. Wij doen dus graag mee!

 18. Bij Woezel en Pip denk ik toch altijd nog even terug aan Guusje ( hun geestelijk moeder). Dat maakt het extra mooi als kindjes er nu nog zoveel plezier aan beleven. Dubbel mooi!!

 19. Ik kwam voorbij gehopt en zag Woezel en Pip en dus stopte ik meteen met hoppen. Want die kennen de kinderen wel en het zou zonde zijn moest ik hier niet aan meedoen! Dat doen we dus graag 🙂

 20. Leuk om op deze manier met je kennis te maken. leuke blog! Ik doe graag mee voor mijn peuter; die zal dit geweldig vinden

 21. Leuk zo’n paashop 😉 Woezel en Pip doen het altijd goed. En die tent is al helemaal een topper, net als mijn kids! Hoop enorm voor dat ze hier binnenkort van kunnen genieten.

 22. Ik heb een kleine Woezel en Pip fan in huis die hier ontzettend blij mee zou zijn dus ik doe dan ook graag mee. Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

 23. Leuk zo’n Paashop!
  Ik doe graag mee.
  Woezel en Pip speelgoed , ze zijn er gek op, mijn vijf kleinkinderen.
  Zowel de jongste van 2 als de oudste van 6 jaar.
  Hoop ze blij te kunnen maken.
  Fijne Paasdagen en weer hoppen naar de volgende!

 24. Wat een leuke actie. Ik doe graag mee; wie is er nu gek op woezel en pip. Ik hop nu weer door in deze paashop. Fijne zonnige dag gewenst! Liefs melissa (ps ik volg via fb en ig)

 25. Woezel en pip zijn altijd leuk! En de tent is natuurlijk fantastisch in de zomer in de tuin.. dat zou voor heel veel uurtjes speelplezier zorgen 🙂

 26. Leuk leuk leuk!
  Hele leuke (ja écht, leuk!) spulletjes van Woezel en Pip, daar zouden mijn meiden heel blij mee zijn!
  Social media heb ik niet, wel volg ik je via Bloglovin’!

 27. Leuk om weer een nieuwe blogger te leren kennen! Ik doe graag mee aan je winactie (maar kan niet volgen wegens gebrek aan FB enzo).

 28. wauw wat een onwijs leuke actie 😀 ik maak graag kans 😀 ook even gedeeld op facebook (marion poeste thomas) en op twitter(mybook1990).. en ik ga zo nog even een echte woezel en pip fan vriendin taggen onder het bericht. heel gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge