Mama Challenge 2017 - aankondigingVandaag en morgen moeten de meiden nog naar school en dan is het vakantie voor de dames. “Eindelijk vakantie mam!!” is dan ook wat ik elke keer hoor… vermoedelijk tot ze zich gaan vervelen! Ook dit jaar ga ik proberen de zomer ‘gewoon’ door te bloggen, één van de leuke dingen van vorig jaar was de Mama Challenge. Al moet ik bekennen dat ik niet alle opdrachten heb gedaan, sommige kwamen niet uit of er was gewoon tijd te kort. Dit jaar in de herkansing!

Vorig jaar, Mama Challenge 2016

Op de één of andere manier kwam ik vorig jaar aan het begin van de zomervakantie de MamaChallenge tegen, ik besloot impulsief om mee te doen en het was leuk! Zo leuk dat ik er eigenlijk van baalde dat ik niet alles gedaan kreeg, maar beter iets als niets was mijn motto en zo besloot ik een gedeelte mee te doen.

Vorig jaar waren er, net als dit jaar tien opdrachten! Hier onder de opdrachten.. als ze rood zijn heb ik ze niet uitgevoerd, de andere wel en ze linken naar het artikel dat erbij hoort!

Gepikt van Pinterest (pik een idee van Pinterest en voer dit uit)
♥ Picknicken! Ga picknicken of deel picknickrecepten, activiteiten
Doe een leuke activiteit in de buitenlucht (met je kind)
Snailmail challenge: verstuur echte post!
Culinaire challenge: Ga samen met je kind koken / Laat je kinderen een maaltijd samenstellen
♥ Houdt een beautydag (met of zonder kind)
♥ Samen aan de slag in het huishouden / Klusjes voor kinderen
Back to school challenge: bereid je voor op komend schooljaar
♥ Doe een binnenactiviteit buiten
♥ Pay it forward / Random Act of Kindness: doe iets voor een ander met je kinderen

Het nieuwe jaar heeft nieuwe kansen… hopelijk lukt het dit jaar wat meer als 50% van de opdrachten te doen!

Mama Challenge 2017

Dit jaar zijn er andere opdrachten, er was een lijstje met ideeën en daar hebben we op gestemd met een leuk resultaat! Natuurlijk zijn er opdrachten die me minder goed liggen of niet echt bij ons passen, maar hé het is niet voor niets een challenge!

Opdrachten Mama Challenge 2017

♥ Waterpret
♥ Gratis uitstapje
♥ Picknicken
♥ Me-time
♥ Beste speeltuintje(s) of pleintje(s) in je wijk
♥ Pimp je bakon (of tuin)
♥ Zomerse outfit of the day
♥ Het regent! (wat doe je als…)
♥ Recept voor ijsjes of fruitwater
♥ Knutselen

Wie doen er mee?

Angélika ~ Take50
Emy ~ Kaboutertuin blogt
Fatima ~ Fatimama
Fleur ~ Miz Flurry
Fleur ~ Mama’s liefste
Gerdi en Marianne ~ Blond en Bruin
Ilse ~Kreanimo
Janske ~ Janske
Jeanine ~ Julia Flynn
Josan ~ Good Gils Company
Joyce ~ Joy from Joyce
Joyce ~ Mama Kletst
Judith ~ Mommy Loves Pink
Kim ~ Krachtige Moeders
Kimberley ~ Gewoon Wij
Kimberley ~ Lifestyle Kimberley
Krystle ~  Batboy
Leonie ~ Mijn kind kan de was doen
Linda ~ Go or No Go
Lodi ~ Lodi Blogt
Maaike ~ Maaike schrijft op
Mahwish ~ Mammiemammie
Marguerita ~ Marstyle
Marieke ~ Babybanjo
Marieke ~ Marieke Blogt
Marijke ~ Mama’s met thee
Marjon ~ ByJon
Mary-Lou ~ MamaLou Blogt
Meike ~ Je kindje doet het zo
Merel ~ Lotus Writings
Minke ~ Mama Minke
Mirjam ~ MetMirjam
Nathalie ~ Unicorns and Fairytales
Nathalie ~ VolgMama
Nathalie ~ Veusteveul
Nicole ~ Meisje Eigenwijsje
Priscilla ~ Glim.org
Ramona ~ Kijk, mama!
Roelina ~ Roelina
Roxanne ~ Roxxy84
Saskia ~ Saskia’s wereld
Xenia ~Life by Xenia

Wil je ook meedoen?

Dat kan en is gezellig!! Op de Facebook pagina Mama Challenge 2017 openbaar kan je ook als niet blogger meedoen, super leuk dus!

Ik heb er zin in, doe je mee?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge