Al met sinterklaas kregen de kinderen BBlocks, een goedkopere variant van Kapla is dat… super leuk en multifunctioneel! En tja manlief kon het niet laten, hij moest en zou een toren bouwen tot aan het plafond van het vakantiehuisje en pa lag op de grond foto’s te maken. Mannen…..
 
Bijna boven…

Nog maar een paar blokjes

Tja en klemvast!
Zo vast dat ze hem niet zomaar om kregen, pa lag op de grond start klaar om foto’s te maken van het om vallen… tja dat ging dus niet zomaar als je hem klem hebt tussen vloer en plafond! Wat denk je… valt die om, niet de goede kant op, dus geen foto’s van 😉 Volgende keer beter want ik vermoed dat er nog wel eens een torentje (of wat anders) gebouwd zal gaan worden door volwassenen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge