Marktplaats - wat een ellende!Eigenlijk geven we in de meeste gevallen de spullen die we niet meer nodig hebben weg aan andere. Dit keer besloot ik vier jurkjes van de meiden op marktplaats te zetten, binnen enkele uren had ik al spijt!

Mensen kunnen spontaan niet meer lezen, blijven me privé berichtjes sturen en weigeren te bieden via de advertentie omdat ze het zo willen regelen… nee dus!

Drama van Marktplaats

Vorig jaar rond deze tijd schreef ik ook een artikel over verkopen op marktplaats en na een dik jaar heb ik nu toch weer poging gedaan!

Uit de kasten van de meisjes rolde vier jurkjes van de merken Molo, Petit Louie en Wild en tja gezien de aanschaf waarde van deze jurkjes besloot ik ze toch te gaan verkopen. Ik zette ze op marktplaats en binnen korte tijd had ik er al weer genoeg van… van voor mij onbekende kreeg ik tientallen berichtjes wat ze ervoor wilde betalen maar ze wilde geen biedingen doen op marktplaats.

Marktplaats... Molo jurkje!

Maar drie dagen later waren drie van de vier jurkjes verkocht, prima dus! En ja, fijn dat ze verkocht zijn maar het gezeur van mensen, phoe!

Zeurende mensen!

Direct, na enkele minuten had ik diverse privé berichten van mensen die me ‘wel’ vijf euro boden.. helaas mevrouw, geef uw bieding maar via de advertentie! Daar gingen dan nog weer vier berichtjes over heen en weer of ik dat toch echt niet zo wilde regelen… nee!

Op één van de jurkjes stonden al een dag verschillende biedingen en prompt komt er een bieding waarmee ik akkoord was, dus hun berichtje de deur uit en prima, geregeld! Vervolgens komt de ‘tweede’ van de lijst na vele uren waarom ik hem al verkocht had want ze had er nog overheen willen bieden en waarom ik geen tijd gun om erover heen te bieden. Echt om moe van te worden!

Er was een bod, mooi… ik mail de bieder maar met een dag nog geen reactie, ik stuur nog een berichtje, totaal 48 uur later nog altijd geen reactie. Ik besluit dan maar het bod te verwijderen en contact op te nemen met de tweede, dat blijkt goed
afgehandeld te worden. Het jurkje is verkocht waarna de andere bieder, in totaal vier Marktplaats... Asicsdagen na haar bieding weer om de hoek komt… tja helaas te laat!

Op het moment van schrijven staat er nog een paar sportschoentjes op van Asics en één jurkje. Over de schoenen zijn ook al verschillende opmerkingen binnengekomen, ze zijn zo met delete verdwenen. Ik ben er klaar mee, wil je iets van me kopen? Prima biedt naar via de advertentie en zeur niet.

Verkoop jij wel eens iets via marktplaats? Zo ja, heb je ook zulke situat

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Ik vind het juist prettiger als mensen me direct een berichtje sturen. Meestal kan ik het dan veel sneller aftikken. Biedingen word veelal niet meer op gereageerd. Dan ga ik ze mailen en krijg ik nooit meer een reactie.
    Ook als ik zelf bied komt er nooit een reactie. Stuur ik de verkopende partij een bericht dan is het meestal zo geregeld.
    Ik heb veel ergernissen op marktplaats, maar qua sturen van berichten sta ik er totaal anders in eigenlijk 😉

    1. Is ook een punt!
      Door het bieden blijft voor iedereen duidelijk wie wat wil betalen voor een artikel, als een bod gewenst is ga ik wel over op berichtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge