Veustveul.nl Voor je het weet is ook mei al weer voorbij! We zitten al weer in de eerste dagen van juni, nog even en we zijn op de helft van het jaar! Tijd voor een overzichtje over de maand mei van dit jaar, heerlijk om weer even terug te kijken. Blijf me verbazen dat er zoveel mensen meelezen!

In mei heb ik in tegenstelling tot de voorgaande maanden niet alle dagen van de maand een artikel geplaatst, door drukke dagen kwam het er gewoon niet van en heb ik vier dagen niets geplaatst.

Kennelijk heb ik toch nog elke maand genoeg ideeën om zo goed als dagelijks artikelen te plaatsen, het kan maar zo anders worden! Bij geen tijd of inspiratie komt er geen artikel online.

Best gelezen artikelen van mei 2016

Elke maand kijk ik terug naar de artikelen van de betreffende maand maar ook naar oude artikelen! De best gelezen artikelen die ik in mei publiceerde zijn:

  1. Dingen die wel ietsjes vaker in de was mogen!
  2. Marktplaats, niet mijn ding…
  3. Hulp en kracht van sociale media
  4. Topdag voor de man…
  5. 10x dingen die je als moeder zegt, maar… 

Gebruikte zoektermen mei 2016

Nee, het gaat niet niet over de zoektermen die ik in mei 2016 heb gebruikt… die zijn niet interessant! Het gaat om zoekopdrachten waarbij Veusteveul.nl tevoorschijn komt, dit is de top zes aan zoekopdrachten waarbij mensen op mijn site tegenkomen in zoekmachines.

Normaal benoem ik er overigens maar vijf, maar nummer één en twee komen op hetzelfde neer, vandaar zes deze maand!

Top zes zoekopdrachten in mei 2016 Veusteveul.nl

Oudere berichten gelezen in mei 2016

Bezoekers lezen niet alleen nieuwe berichten, er wordt ook terug gekeken naar oudere berichten. Soms door zoekopdrachten maar soms ook doordat er binnen de website terug wordt gelezen.

De wat ‘oudere’ artikelen die het meest worden bekeken zijn:

  1. Brownies & Downies in Wageningen
  2. Kinderstoel, Stokke, Ikea of wat anders?
  3. Tea Topics – Pickwick theezakjes vragen
  4. V&D is niet meer! Jammer!
  5. Jurkjes maken? Eindelijk ging ik aan de slag!

Best typisch dat je eigenlijk elke keer dezelfde soort artikelen terug ziet komen, nieuwkomer is Brownies & downieS!

De bezoekers aantallen zijn weer wat aan het stijgen, ik blijf me verbazen dat er mensen zijn die het leuk vinden om te komen lezen! De komende maanden verwacht ik niet echt een toename van bezoekers, het mooie weer komt er aan.

Heb je ook een blog? Wat zijn jou best gelezen artikelen van afgelopen maand? En wat vond je leuk op mijn site?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge