In de meivakantie bezocht ik met de twee dames, twee keer de dierentuin in Rhenen. Eén keer met onze oude buurvrouw de tweede keer besloten we spontaan nog een keer te gaan…. we smeerden de krentenbollen, vulde drinkflessen en gaan!

Al jaren komen we bij Ouwehand in Rhenen, we hebben nu voor het zevende jaar een abonnement. Je zou zeggen, het word toch een keer saai? De meisjes vinden het nog steeds geweldig, ze weten precies als er iets niet helemaal goed gaat bij de zeeleeuwen show, ze zien wanneer beesten een nieuw verblijf hebben en zien als er nieuwe of jonge dieren bij zijn gekomen.

Naast alle dieren blijft het spelen meer dan leuk, Jungle restaurant in de ballenbak met klim, klauter en een glijbaan. Ook Ravot Aapia is altijd leuk, helaas voor onze oudste niet altijd toegankelijk door de hoeveelheid stof die daar is in combinatie met haar luchtwegen… maar als we vroeg zijn en er net is gesproeid kan ze er een poosje spelen.

Recent zijn er nieuwe treintjes die vanuit Ravot Aapia vertrekken en een rondje over een aantal verblijven en door Ravot Aapia maakt, echt een vooruitgang in vergelijking met hoe het eruit zag. Je ziet Ouwehand met de jaren echt opknappen, tussen 2008 en nu is er echt al heel wat vernieuwd en veranderd en ze zijn nog altijd bezig.

We gingen op maandag met onze oude buurvrouw en haar mannetjes naar Ouwehand en woensdagmorgen kwamen de meiden vragen of we niet nog eens konden gaan. Hieruit blijkt wel dat de meiden het nog steeds erg leuk vinden!

De laatste keer zijn we naar de show van Bamboo Bill gegaan, een half uur voor het begin van de show wilde ze al voor de deur staan…. dus dat hebben we gedaan, hond Teckel Top(pie) was een mooie aanvulling op Roger het konijn en alle andere dieren die voorbij schuiven in de show.

Kortom, we hebben weer plezier gehad zo samen in de meivakantie!
Op naar ons volgende bezoekje!

Hebben jullie als gezin ook een abonnement op een dierentuin of bijvoorbeeld een pretpark?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Hebben jarenlang een abo. gehad op de diertentuin maar ze had meer interesse in de speeltuin dan de dieren hier. Dus jammer genoeg geen dierentuin abo. meer…. vond het zelf altijd erg prettig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge