Mepal winactie... Minions set!Mepal, volgens mij heeft elk schoolgaand kind er wel iets van! Hier thuis zijn er bekers, pop-up beker en broodtrommels. In 2011 hebben de producten van Mepal hun intrede gedaan in ons huishouden, de broodtrommel en beker die we toen kochten zijn nog altijd in gebruik!  

Echter sinds enkele dagen hebben de producten met Minions onze dames in hun macht en zijn de effen turquoise en roze serie niet meer zo in trek! Die Minions producten zijn zo leuk! En het mooie is dat ik zo’n zelfde set mag weggeven!

Waarom Mepal?

Toen onze oudste dochter naar de basisschool ging moest er natuurlijk een schoolbeker komen en een trommeltje. Net als de meeste nieuwe schoolouders
Verrassing! Mepal doos!kochten ook wij producten van Mepal, betaalbaar en degelijk!

Voor de oudste kochten we destijds een turquoise beker en trommeltje, toen de jongste naar school ging koos zij voor een roze set. Er is door de vele kleurtjes en thema’s veel keuze voor kinderen (en ouders).

De meiden nemen elke schooldag een broodtrommel en twee drinkbekers mee, zelf heb ik ook vaak één van de drinkbekers mee. Als je de spullen goed schoonmaakt gaan ze jaren mee!

Wat hebben we van Mepal?

Spannend, de doos van Mepal wordt geopend door de meiden!We begonnen dus met een turquoise set voor de oudste, gevolgd door een extra beker in verband met het continurooster. Toen de jongste naar school ging kwam de roze set, sinds 2011 zijn er meerdere producten bijgekomen.

We hebben een pop-up beker met paarden, Hello Kitty en Miss Piggy, gele met blauwe bekers, nog een roze beker en er is een Frozen set bijgekomen vorig jaar.

Sinds een aantal dagen hebben we nu ook een broodtrommel, beker en pop-up beker van Minions waar de dames afwisselend mee richting school vertrekken. Minions en Miss Piggy gaan erg goed samen ook Frozen en Minions bijten elkaar niet, kortom keuze en afwisseling is er wel!

Winactie!

Vindt je de Minions set ook zo leuk? Je hebt geluk! Ik mag van Mepal een zelfde set weggeven als wij hebben ontvangen. Een Broodtrommel, beker en pop-up beker is voor één van jullie!

De te winnen Mepal set!

Wil jij kans maken op deze Minions set? Hieronder lees je wat je hiervoor moet doen!

• Like mijn Facebookpagina, Twitter of Instagram en deel deze winactie!
• Laat in een reactie onder dit bericht weten voor wie je deze set zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot en met donderdag 31 maart 23.59 uur. De winnaar krijgt op vrijdag 1 april 2016 per mail bericht. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen. 

 

Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

 

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

39 comments

 1. Leuk! Van de Minions heeft mijn zoontje een rugzak. Nou, dan mag dit leuke Minions-setje niet ontbreken, toch?
  Ik volg je op Facebook(actie gedeeld), Twitter en Instagram.

 2. Heel graag voor mijn 5 jarige kanjer! Hij is echt gek op de Minions en dit zou een super gave verrassing voor hem zijn. Ik weet 100% zeker dat hij een gat in de lucht zal springen.

  Mama laat de duimen hard draaien!!

 3. Wauw wat een onwijs leuke Minions set van mepal, echt geweldig leuk! Ik ben zelf ook erg fan van Mepal, zoals jij al beschrijft ze gaan jaren mee! En lijken wel onverwoestbaar. Zo heeft mijn zoontje al ruim 4 jaar dezelfde Mepal broodtrommel van Bumba. En de broodtrommel ziet er nog prima uit. Maar mijn kleine man, word (vind hij zelf) al een hele grote man. Jongens van 6 jaar hebben geen Bumba meer, dat is voor kleintjes. Zo vind hij nu. En ineens zag ik deze geweldige winactie voorbij komen! kans op die mooie Mepal Minions set, wat zou mijn zoontje deze set mooi vinden, hij is onwijs fan van de Minions, en de broodtrommel zou ook nog eens matchen met zijn Minions schooltas. Dank voor deze leuke kans! Alle stappen om kans te maken met plezier ondernomen, en nu maar heel hard duimen en hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant uit mag komen.

 4. Claire gaat bijna naar school en zou het geweldig vinden omdat dan met zo’n super leuke stoere set naar school te gaan. Weet zeker dat ze erg trots erop zou zijn

 5. ik ben helemaal gek op die malle Minions en waag daarom gewoon voor mezelf een kansje!
  Te leuke set om mee naar school te nemen, mijn vriendinnen worden van jaloers….
  Ik like en deel op facebook en ga alvast heel hard duimen.
  duim duim duim. fijne Paasdagen en groetjes van Riekie

 6. dit is wel een heel leuk setje voor mijn neefje! heeft ie een extra setje om mee naar school te nemen. Ik doe graag mee 🙂

 7. Mijn kleindochter is nu gek van Minions.
  Misschien kan zij trots naar school gaan met dit “Coole” Minions setje.
  Zij gaat dit jaar naar de “grote”school, dus wie weet.
  Wel jammer voor haar dat ik geen Facebook, instagram en twitter heb, maar we blijven hopen.

 8. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Luc,
  zou hij prachtig vinden om mee te nemen
  naar school 🙂

  Groetjes Anneliese

 9. Wat een leuke actie, is zou deze producten graag willen winnen voor mijn zoon. Hij zit op de basisschool en komt tot toe altijd tussen de middag thuis maar vanaf volgend schooljaar hebben ze een continue rooster en blijft hij dus ook eten en drinken op school. Dit zou dan ideaal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge