Winactie Mepal MinionsRuim een week geleden kwam deze winactie in samenwerking met Mepal online! Wat mij betreft met succes, bijna veertig reacties sierde de review en mepal winactie op Veusteveul! De winnaar is…

Mepal Minions set

Met erg veel plezier nemen onze meiden de Minions broodtrommel, pop-up beker en drinkbeker mee naar school! Soms is er wat onenigheid over wie wat mee mag nemen, maar dan wisselen we dat de volgende dag weer!

Daarnaast heb ik direct een idee voor de verjaardag van onze jongste komende zomer, voor haar bestel ik voor haar verjaardag ook een set! Ze zijn er zo weg van!

Winnaar Mepal Winactie…

Voor de winnaar ligt een gloednieuwe Minions set klaar die verstuurd zal worden door Mepal.

De winnaar is *tromgeroffel*

Winnaar Mepal winactie

Let op, je hebt tot maandag 4 april 2016, 20.30 uur de tijd om te reageren op de mail die ik heb gestuurd, heb ik dan geen reactie zal ik een nieuwe winnaar loten.

* Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge