MieToe - nieuw sieraden merk voor meisjes van ProudMamaOoit maakte ik zelf veel sieraden, jaren geleden voor de kinderen geboren werden. Mijn liefde voor sieraden steek ik dan ook niet onder stoelen of banken! Onlangs lanceerde sieradenlabel Proud MaMa het nieuwe merk MieToe, speciaal voor meisjes. De meiden en ik zijn enthousiast!

De prachtige foto’s die ik onder ogen kreeg maakte me nieuwsgierig, een paar dagen later mocht ik een prachtig armbandje ontvangen!

MieToe, sieraden voor meisjes!Over MieToe en Proud Mama

Voor meisjes heeft het sieradenlabel Proud Mama het nieuwe merk MieToe opgericht. De meeste mensen zullen Proud Mama kennen van de babybellen, het sieraad dat je kan dragen tijdens de zwangerschap. Er is echter nog een gehele lijn kettingen met een symbolische betekenis, mooie en stijlvolle sieranden voor trotse mama’s!

MieToe, armbandjes voor meisjes

Mijn meiden zijn dol op sieraden, waarbij armbandjes veruit het favoriet! Er was één probleem, of ze waren te groot of te kinderachtig volgens de meisjes.

MieToe armbandjes voor meisjes, prachtig! MieToe armbandje bij één van mijn dochters, prachtig! MieToe armbandje, de bedels!

Met de armbandjes van MieToe is dit verleden tijd, de armbandjes zijn mooi in hun eenvoud! MieToe armbandjes zijn 16 cm lang, in diverse kleuren en met verschillende bedeltjes verkrijgbaar. Door de vele kleuren die er beschikbaar zijn en met de verschillende bedeltjes kan je mixen en matchen.

Klinkt leuk, maar wat kost dat?

De armbandjes zijn geschikt voor meisjes van circa 7 tot 12 jaar. De armbandjes kosten €7,95 per stuk, goed betaalbaar dus! Voor dit bedrag is het ook leuk om cadeau te geven. Voor meer informatie over verkooppunten kan je op de site kijken (klik hier).

De meiden kiezen MieToe armbandjes uit om te bestellen! Die lila MieToe armband gaat het worden na de zwarte!

Onze meiden hebben nog wat uitgezocht! Er komt nog een groene met lotus bedel en twee lila met een diamantje.

Voor meer informatie over deze hippe sieraden voor meisjes kan je een kijkje nemen op mietoe.nl!

Ben jij of zijn de kinderen ook zo gek op sieraden? Zo ja, wat voor een sieraden?


Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.n.

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge