nieuw sieradenlabel voor meisjes armbandjes van MieToeOoit maakte ik zelf veel sieraden, jaren geleden voor de kinderen geboren werden. Mijn liefde voor sieraden steek ik dan ook niet onder stoelen of banken! Onlangs lanceerde sieradenlabel Proud MaMa het nieuwe merk MieToe, speciaal voor meisjes. De meiden en ik zijn enthousiast!

De prachtige foto’s die ik onder ogen kreeg maakte me nieuwsgierig, een paar dagen later mocht ik een prachtig armbandje ontvangen!

MieToe, sieraden voor meisjes!Over MieToe en Proud Mama

Voor meisjes heeft het sieradenlabel Proud Mama het nieuwe merk MieToe opgericht. De meeste mensen zullen Proud Mama kennen van de babybellen, het sieraad dat je kan dragen tijdens de zwangerschap. Er is echter nog een gehele lijn kettingen met een symbolische betekenis, mooie en stijlvolle sieranden voor trotse mama’s!

MieToe, armbandjes voor meisjes

Mijn meiden zijn dol op sieraden, waarbij armbandjes veruit het favoriet! Er was één probleem, of ze waren te groot of te kinderachtig volgens de meisjes.

MieToe kindersieraden MieToe kindersieraden MieToe kindersieraden
Met de armbandjes van MieToe is dit verleden tijd, de armbandjes zijn mooi in hun eenvoud! MieToe armbandjes zijn 16 cm lang, in diverse kleuren en met verschillende bedeltjes verkrijgbaar. Door de vele kleuren die er beschikbaar zijn en met de verschillende bedeltjes kan je mixen en matchen.

Klinkt leuk, maar wat kost dat?

De armbandjes zijn geschikt voor meisjes van circa 7 tot 12 jaar. De armbandjes kosten €7,95 per stuk, goed betaalbaar dus! Voor dit bedrag is het ook leuk om cadeau te geven. Voor meer informatie over verkooppunten kan je op de site kijken (klik hier).

MieToe, wat kost dat nu? MieToe, wat kost dat nu?
Onze meiden hebben nog wat uitgezocht! Er komt nog een groene met lotus bedel en twee lila met een diamantje.

Voor meer informatie over deze hippe sieraden voor meisjes kan je een kijkje nemen op mietoe.nl!

Ben jij of zijn de kinderen ook zo gek op sieraden? Zo ja, wat voor een sieraden?


Leuk artikel Veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge