Wat wil ik nog zou willen doen voor ik 40 word… en geloof me ik heb nog een aantal jaren, ben namelijk dit jaar (2015) 34 geworden. Maar hé, als je het dan een grens moet trekken is veertig toch mooier als achtendertig. Op deze manier heb ik ook nog een poosje de tijd aangezien er ook nog wel wat lastigere dingen op staan of zaken die geld kosten en dus enige voorbereiding (of eigenlijk spaar) tijd kosten.

Stiekem staat dit blogje al maanden in mijn concepten, twijfelend of ik het wel online zou zetten. Te veel wensen en dromen en eigenlijk vind ik zulke lijstjes nogal ‘veeleisend’, aan de andere kant wensen en dromen zijn er om nageleefd te worden! Ook zijn er een aantal puntjes op mijn lijstje inmiddels afgerond en zijn we hard aan het werk om andere puntjes waar te maken.

Geen idee of alles me gaat lukken…. ik ben bang van niet, gezien er bijna onmogelijke dingen tussen zitten. Maar proberen en dromen kan toch? Zo nu en dan zal mijn bucketlist wijzigen, nieuwe wensen en ideeën of wellicht zijn er punten die afgestreept kunnen worden.

001  Disney met het gezin
002  Naar het vuurwerkfestival in Scheveningen
003  Mijn streefgewicht bereiken
004  Naar Parijs met de oudste
005  Vierkante eetkamertafel, geschikt voor 8 personen
006  Picknicken in de natuur
007  Apenheul bezoeken
008  Reisje met alleen de jongste
009  In een hotel overnachten met het gezin
010  Op een mooie plek vallende sterren kijken met mijn gezin
011  Vliegen in een vliegtuig met man en kinderen (niemand van ons heeft nog ooit gevlogen)
012  Philips Actifry XL
013  Naar een musical (ook de oudste mee)
014  Pedicure bezoeken (naar verwachting meerdere keren)
015  Winacties op mijn blog
016  Wisselen of wellicht stoppen met één van de vrijwilligersbaantjes
017  Openluchtmuseum bezoeken met het gezin
018  Cursus of workshop thv hobby
019  Buiten slapen, onder de sterrenhemel
020  Vaker ‘ouderwetse’ post versturen
021  Regelmatiger samen met Peter erop uit
022  Wandelen in Sonsbeekpark met de meiden
023  Brownies & Downies bezoeken
024  Cursus/opleiding volgen op werkgebied
025  Met de meiden naar een Kasteel of Paleis
026  Massage

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

  1. Altijd goed om doelen te hebben om naar toe te werken. Sommige punten zullen een uitdaging zijn. Maar wie weet kijk je over 50 jaar terug en kun je heel veel van je lijst afstrepen. Dan heb je het toch maar wel geflikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge