The Lucky oneMijn meest favoriete film is The Lucky One, een film uit 2012! Het is een verfilming van één van de boeken van Nicholas Sparks. De boeken heb ik nog niet gelezen, maar wel een aantal films gezien. Naast The Lucky One vond ik ook Dear John een prachtige film als het om de verfilmingen gaat van Sparks. 

Films die ook erg kan waarderen zijn ook lekker ouderwets Grease bijvoorbeeld… maar goed ik ben vrij snel tevreden en ga ook naar allerlei soorten films toe!

Over The Lucky One

In The Lucky one speelt Zac Efron de hoofdrol, hij speelt militair Logan die op missie is in Irak. De film begint met een heftige scéne waarin Logans leven wordt gered doordat hij een foto opraapt met daarop een jonge vrouw. Hij stopt om de foto op te pakken en wordt daardoor niet gedood in een gigantische explosie.

Logan gelooft dat de jonge vrouw op de foto zijn beschermengel is en dat wordt versterkt door de medesoldaten. Wanneer hij thuis is en niet meer kan aarden bij zijn familie gaat hij naar de jonge vrouw op zoek. Het lijkt een lange zoektocht te gaan worden aangezien er niets meer op de foto staat als ‘keep safe’.

Echter voordat de film echt op gang is heeft hij haar al gevonden, ze blijkt Beth te heten en runt een hondenkennel. Beth denkt dat Logan langskomt voor een baan en hij laat het gebeuren. Hij treedt in dienst en gaat aan het werk in de hondenkennel van Beth.

Vanaf dat moment sjouwt hij dus in zijn strakke shirt met zware zakken hondenvoer, terwijl Beth toekijkt vanachter het keukenraam. Logan ravot in het licht van de ondergaande zon met de honden… Hij sluit vriendschap met Beth haar zoontje Ben…

Waarom favoriet?

De film vormt het ‘perfecte’ plaatje… mooi weer, prachtige omgeving en alles loopt. Het verhaal en daarmee de film is één en al cliché, vol open deuren en je kan de film zo voorspellen.

Kortom, geen nadenk film, geen hoogstandje… gewoon genieten van het moois dat er te zien is en de romantiek die je ziet.

Wat is jou favoriete film? Welke film zou ik echt eens moeten kijken?

 

Dit is een artikel naar aanleiding van de #30DayBlogChallengeNL die HareMaristeit lanceerde. 

#30dayblogchallengeNL

 

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge