In navolging van een andere blogger  ga ik ook een give away doen, een leuk idee!
Heb nog aardig wat restjes stof liggen en dacht hup goed idee, ik ga wat maken voor op mijn weblog 🙂
 
Het zijn potloodrollen voor twaalf potloden geworden (met inhoud) in ‘retro’ stofjes!
Mocht je er eentje willen hebben reageer dan hier in het blogje en laat ook even weten welke van de twee je voorkeur heeft! Heb nog geen idee hoe lang ik mensen laat reageren, dus reageer zo snel mogelijk 🙂 ook lezers mogen meedoen hoor! *edit* aangezien het weekend veel mensen sinterklaas vieren wil ik de rollen vrijdag versturen, hopelijk is het dan zaterdag bij de winnende personen!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge